Журналісти з'ясували, які клуби конкуруватимуть за трансфер Роналду з Ювентуса
Категорія
Спорт
Дата публікації

Журналісти з'ясували, які клуби конкуруватимуть за трансфер Роналду з Ювентуса

Журналісти з'ясували, які клуби конкуруватимуть за трансфер Роналду з Ювентуса
Джерело:  online.ua

Кар’єра футбольної легенди Кріштіану Роналду опинилася на перехресті - керівництво “Ювентуса” визнало занадто великою для бюджету клубу зарплату форварда. Водночас результативність його не допомагає команді утриматися в лідерах чемпіонатів. Згідно з неофіційними даними, португальський нападник може вже влітку залишити туринців і перейти до іншого клубу. Одним з претендентів став мадридський “Реал”. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на El Chiringuito TV у Twitter.

За оприлюдненими даними, агент Роналду Жорже Мендеш, вже вийшов на зв’язок з керівництвом “Реалу”. Він обговорював ймовірність повернення гравця до цієї команди.

Офіційно контракт португальця з італійським клубом триває до кінця наступного сезону, він закінчується влітку 2022 року. Раніше “Ювентус” оголошував, що готовий відпустити Кріштіану раніше цього терміну, однак за винагороду в 60 мільйонів євро.

Передбачається, що конкурентом “Реалу” в отриманні форварда може стати американський клуб “Інтер Маямі”. Один з його співвласників - Девід Бекхем. саме він надзвичайно зацікавлений в укладанні контракту з Роналду.

Наразі португальський футболіст отримує в “Ювентусі” 31 мільйон євро на рік. У клубі визнали, що не можуть далі платити настільки великі гроші за гравця, який не змінює кардинальним чином положення у чемпіонатах. Нещодавно команда зазнала серії резонансних поразок, що призвело до “ревізії” складу й тактики до формування складу в “Ювентусі”.

Наприклад, туринці вилетіли з Ліги чемпіонів на стадії 1/8 . Вони провели два матчі проти “Порту”, однак втратили шанси на вихід у чвертьфінал навіть попри перемогу над суперником у грі-відповіді.

Як повідомляв ONLINE.UA, Роналду сам не зацікавлений у подальшій грі за цю команду, оскільки становище її впливає на рейтинг дорогого футболіста. На додаток до вильоту з Ліги чемпіонів медіа нагадують, що італійський чемпіонат очолює зовсім інший клуб, а “Ювентус” знаходиться позаду одразу на 10 балів.

За туринський клуб Роналду провів 32 матчі, його участь в них принесла команді на полі 27 голів та 4 асисти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?