Marvel заінтригував трейлером нового серіалу "Місячний лицар"
Категорія
Культура
Дата публікації

Marvel заінтригував трейлером нового серіалу "Місячний лицар"

Marvel заінтригував трейлером нового серіалу "Місячний лицар"
Джерело:  online.ua

Marvel Entertainment нарешті представив повноцінний трейлер нового супергеройського проєкту "Місячний лицар" (Moon Knight) з відомим актором Оскаром Айзеком у головній ролі. За попередніми даними, прем’єра серіалу запланована на 30 березня 2022 року на Disney+.

Джерело: Ютуб-канал Marvel Entertainment

Marvel показав трейлер нового серіалу "Місячний лицар"

Оскар Айзек у новому серіалі перевтілився у Стівена Гранта – співробітника музейної сувенірної крамниці. Протагоніст має розлади сну - йому вкрай важко заснути вночі. Ба більше, головний герой помічає у себе дисоціативний розлад особистості - у його тілі живе ще супергерой, на ім'я Марк Спектор.

Одного дня вони обидвоє зустрінуться віч-на-віч і опиняться на шляху загрози, смертельну війну богів на тлі сучасного та стародавнього Єгипту. Окрім Оскара Айзека до акторського складу увійшли: Ітан Гоук, який став головним антагоністом стрічки, Гаспар Ульєль та Мей Каламаві, - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що з моменту публікації трейлеру пройшло 5 годин, а він вже набрав понад 6 мільйонів переглядів! Цей серіал буде складатися з шести епізодів, тривалістю 40-50 хвилин.

Окрім інтригуючого трейлера, Marvel також показав ефектний постер серіалу. На ньому зображена рука головного героя, що тримає метальну зброю у формі півмісяця.

Фото - Marvel

Як уже згадувалося раніше, вперше комікси про Місячного лицаря з'явились на прилавках у 1975 році та одразу ж отримали шалену популярність. Трохи пізніше автори проєкту випустили окрему серію видань, присвячених супергерою Марку Спектру.

За сюжетом коміксів, Марк народився у родині єврейських біженців, які в роки Другої світової війни дивом врятувались від німців та емігрували до США. Батько хлопця був рабином, тому вірив, що його син також буде служити Богу. Та Марк займався боксом і в дорослому віці став агентом ЦРУ, а згодом – найманцем, який за винагороду йшов на будь-яку місію, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?