В ОП відреагували на статтю кремлівського ЗМІ з планами по знищенню України
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП відреагували на статтю кремлівського ЗМІ з планами по знищенню України

В ОП відреагували на статтю кремлівського ЗМІ з планами по знищенню України
Джерело:  online.ua

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявляє, що стаття на пропагандистському російському сайті РИА Новости про намір "перевиховати" український народ є офіційним визнанням РФ закликів до масового вбивства українців і підпадає під юрисдикцію міжнародних судів.

Джерело: Телеграм Подоляка

Подоляк заявив про офіційне визнання РФ геноциду українців

Подоляк зазначив, що у РФ періодично з'являються спроби громадського обґрунтування «ліквідації української державності».

Причому в дедалі більш жорстких формулюваннях. Аж до відвертих заяв (цитата): «денацифікація України – це також її неминуча деєвропеїзація». Агентство внутрішнього пропагандистського користування – РИА Новости – практично відкрито оголошує офіційну позицію ійської держави. Без маскування. Вже без обману, - підкреслив Подоляк.

Радник голови ОП зазначає, що російське ЗМІ відверто повідомляє, що РФ офіційно хоче знищити Україну. І при цьому офіційно ж збирається тотально геноцидити (вбивати) населення нашої країни. А додатково планує знищити нам усю інфраструктуру та перетворити країну на зруйновану та випалену пустелю.

Висновки? Прості й очевидні. Перше: вони офіційно та публічно протоколюють свої заклики до масового вбивства за етнічними, соціальними і навіть (ноу-хау) державницькими ознаками. А це вже конкретна кримінальна практика в міжнародних юрисдикціях. І для держави рф, і для її представників…

Подоляк додаає, що якість аналітики, так само як і якість їхньої «інтелектуальної еліти» залишається нижче плінтуса.

Абсолютна неадекватність. Абсолютне нерозуміння України та світу. Абсолютні ізгої. І тому підсумкова ціна для самої рф буде максимально вбивчою. Ну і третє: поки росіяни не перестануть накручувати одне одного власним пропагандистським ідіотизмом, сидячи за сотні кілометрів від ліній фронтів і територій, де вони вже проводять масові акції винищення українців, кількість знищеної живої сили рф та бронетехніки зростатиме в геометричній прогресії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?