Google представить свою відповідь ChatGPT: чатбот зі штучним інтелектом Bard
Категорія
Технології
Дата публікації

Google представить свою відповідь ChatGPT: чатбот зі штучним інтелектом Bard

Google представить свою відповідь ChatGPT: чатбот зі штучним інтелектом Bard
Джерело:  online.ua

8 лютого Google представить власний чатбот зі штучним інтелектом Bard під час презентації Google Presents у Парижі. Чатбот вже доступний для довірених тестувальників» і в найближчі тижні стане доступним для широкого кола користувачів.

Джерело: блог  Сундара Пічаї

Google представить власний чатбот

Гендиректор Google Сундар Пічаї повідомив, що Bard слугуватиме «експериментальною розмовною службою ШІ».

Він створений на основі вже існуючої платформи Google Language Model for Dialogue Applications (LaMDA), яку компанія розробляла протягом останніх двох років.

Bard прагне поєднати широту світових знань із потужністю, інтелектом і креативністю наших великих мовних моделей. Він використовує інформацію з Інтернету, щоб надати свіжі високоякісні відповіді, - написав Пічаї.

Пічаї не поділився багатьма деталями щодо того, на що насправді здатний Bard, окрім одного прикладу. Користувач попросив чатбот пояснити відкриття, зроблені космічним телескопом Джеймса Вебба NASA, так, щоб це було цікаво 9-річній дитині.

Bard відповів: У 2023 році Джеймc Вебб виявив ряд галактик, які отримали прізвисько „зелений горошок“. Їм дали таку назву, тому що вони маленькі, круглі та зелені, як горошини.

Більше подробиць стане відомо під час презентації Google Presents у прямому ефірі з Парижа цієї середи, 8 лютого.

Що таке ChatGPT

ChatGPT — це чат-бот зі штучним інтелектом, навчений OpenAI, який взаємодіє у розмовному режимі.

За запитом він може створювати базовий код програмного забезпечення, елементарний фінансовий аналіз, кумедні вірші та пісні, короткі виклади технічних документів або наукових концепцій, обслуговувати клієнтів у чаті, давати персоналізовані поради та відповіді.

Особливістю є те, що він може навчатися під час роботи й таким чином підтримувати розмови.

Однією з проблем, яку визнають його творці, є те, що ChatGPT іноді пропонує точні, авторитетні та абсолютно неправильні відповіді.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?