Ким Кремль вирішив посилити Вагнера у Бахмуті — дані експерта
Категорія
Україна
Дата публікації

Ким Кремль вирішив посилити Вагнера у Бахмуті — дані експерта

Ким Кремль вирішив посилити Вагнера у Бахмуті — дані експерта
Джерело:  online.ua

Згідно з даними військового експерта Олега Жданова, наразі ситуація у Бахмуті залишається вкрай важкою, оскільки окупанти не полишають спроб захопити місто-фортецю. Ба більше, Кремль вирішив посилити ПВК "Вагнера" регулярними військами російської армії. Наразі наші бійці контролюють західну частину міста.

Джерело: "24 Канал"

Що відомо про ситуацію у Бахмуті

Як повідомляє Олег Жданов, солдати РФ намагались підійти до міста спочатку з південного боку, де зазнали поразки від ЗСУ й змушені були відступити, а згодом з північного, однак й там у ворога нічого не вдалося зробити.

Військовий експерт звертає увагу на те, що наразі загарбники концентрують свої зусилля на веденні боїв безпосередньо у місті.

Тривають бої за промислову зону. Росіяни кажуть, що захопили її. Генштаб ЗСУ традиційно уникає будь-якої конкретики, але, за моїми даними, бої за промзону досі тривають і росіяни не досягли успіху, – зазначив Жданов.

Кремль вирішив підсилити "вагнерівців" у Бахмуті

Згідно з даними Олега Жданова, станом на сьогодні армія РФ взяла під контроль приблизно 65% міста, однак втратила дуже багато своїх вояк, які не можуть швидко компенсувати.

Окрім того, ні для кого не секрет, що у Групи "Вагнера" великі проблеми з особовим складом.

Вже понад 2 місяці Пригожин (власник ПВК "Вагнера" - ред.) не може компенсувати втрати новими в’язнями російських тюрем, а наявний особовий склад вже закінчується, – зазначив експерт.

Саме тому команда Путіна вирішила підсилити підрозділи "вагнерівців" регулярними підрозділами збройних сил Росії – десантниками та піхотою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?