Форум "Жіночі обличчя лідерства"
Категория
Пресс-релизы
Дата публикации

Форум "Жіночі обличчя лідерства"

Форум "Жіночі обличчя лідерства"
Источник:  online.ua


Національний Демократичний Інститут

Адреса: Україна м. Київ вул. Ярославів Вал 16-А, офіс 1

Тел.: +380 (44) 235-06-10


Контактна особа:

Ірина Троян, асистентка програми «Жінки-лідери» НДІ

E-mail: [email protected] Тел.: +38 098 031 54 38


Прес-анонс

ЖІНОЧІ ОБЛИЧЧЯ ЛІДЕРСТВА:

ЗУСТРІЧ ІЗ 10 ЖІНКАМИ, ЯКІ ВЖЕ СЬОГОДНІ ЗМІНЮЮТЬ КРАЇНУ


Національний Демократичний Інститут запрошує вас поспілкуватись із 10 жінками-лідерами, які формують порядок денний реформ в Україні, в рамках

Всеукраїнського форуму «Жіночі обличчя лідерства»

, де відбудеться презентація одноіменного медійного проекту, що представить українцям провідних жінок-лідерів із державного, громадського та медійного секторів. Форум відбудеться

у суботу, 29 жовтня 2016 року

, у центрі соціальних ініціатив

Impact Hub Odesa

за адресою: м.Одеса, вул. Грецька 1а (третій поверх), та триватиме

з 10:00 до 19:00

.


Серед спікерів Форуму – жінки-політики, громадські активісти, журналісти, експерти і представники міжнародних організацій та державних структур, зокрема Мартін Хаґстрьом, Посол Швеції в Україні, Соломія Бобровська, Заступниця Голови Одеської ОДА, Олена Єна, Директор програми «Жінки-Лідери» НДІ-Україна Олександр Солонтай, Інститут Політичної Освіти, Юлія Світлична, Голова Харківської ОДА, Наталка Карбовська, «Український Жіночий Фонд», Марія Берлінська, координатор проекту «Невидимий батальйон», та інші.


В рамках форуму відбудеться панельна дискусія про роль жінок у реформуванні країни, представлення успішних локальних ініціатив із просування ґендерної рівності, а також інформаційних кампаній по боротьбі із сексизмом і негативними ґендерними стереотипами у медіа та політиці. Проект програми Форуму знаходитьcя у додатку до цього листа.
Форум, покликаний продемонструвати роль жінок у сучасній Україні як ініціаторів та агентів змін, відбудеться в рамках проекту «Жінки – це 50% успіху України» за фінансової підтримки Уряду Швеції.
Завітайте і переконайтесь, що жінки – це 50% успіху України!..
Акредитація журналістів розпочнеться о 9:30. Просимо підтвердити свою участь у заході до кінця робочого дня п’ятниці, 28 жовтня, Альоні Борцовій електронною поштою на е-mail: [email protected] або телефонами: +38 (044) 531-53-31, +380937647368

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?