Компанія Ryanair оголосила знижку на всі квитки з України
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Компанія Ryanair оголосила знижку на всі квитки з України

Компанія Ryanair оголосила знижку на всі квитки з України
Джерело:  businessvisit.com.ua

Ірландський авіаперевізник Ryanair виходить на український ринок і вже восени 2018 року планує запустити рейси з Києва і Львова в Європу. У зв'язку з цією подією компанія оголосила акцію - з жовтня 2018 до березня 2019 роки українці зможуть придбати квитки за спеціальною ціною, що становить 9,99 євро.

Україна стане 36-ю країною, яку обслуговує лоукостер і пропонує дешеві перельоти між основними містами Європи.

Ryanair буде здійснювати 32 рейси (близько 800 тис. Пасажирів на рік). Всього компанія запропонує мандрівникам 15 напрямків: 10 маршрутів з Києва і 5 маршрутів зі Львова.

Маршрути авіакомпанії Ryanair з Києва (Бориспіль):

  • Польща: Варшава (Модлін), Краків, Познань, Гданськ, Вроцлав.

  • Литва, Вільнюс.

  • Швеція: Стокгольм (Скавста).

  • Великобританія: Лондон (Станстед).

  • Іспанія, Барселона.

  • Словаччина: Братислава.

Напрямки Ryanair зі Львова:

  • Польща: Варшава (Модлін) і Краків.

  • Німеччина: Дюссельдорф (Веце), Меммінген.

  • Великобританія: Лондон (Станстед).

Як придбати дешеві авіаквитки

Часи, коли для придбання квитків на літак необхідно було особисто відвідувати офіс турфірми і втрачати час в чергах, давно пройшли. Сьогодні ви можете вибрати, забронювати і придбати дешеві авіаквитки, не виходячи з дому, в будь-який час доби. Для цього достатньо скористатися простим онлайн-модулем компанії «Бізнес Візит» і зробити всього 5 кроків:

  1. Вкажіть маршрут. Внесіть в поля форми інформацію про міста і аеропортах, дату поїздки, кількості пасажирів, класі і валюті для оплати.

  1. Виберіть варіант. Розгляньте всі пропозиції (автоматично відсортовані за вартістю), ознайомтеся з докладною інформацією про кожного з них, порівняйте ціни і виберіть відповідний квиток.

  1. Забронюйте квиток. Введіть дані пасажира/покупця, спосіб оплати і отримання квитка. Бронювання здійснюється безкоштовно і фіксує діючу вартість.

  2. Сплатіть квиток. Виберіть оплату банківською карткою, переказом або готівкою.

  1. Отримайте своє замовлення. Перевірте вашу електронну пошту - квиток буде вислана листом. Після цього ви можете роздрукувати його або зберегти електронну версію на мобільному девайсі.

Компанія «Бізнес Візит» піклується про захист персональних даних клієнтів. На сайті діє багаторівнева система захисту інформації, зокрема безпечний протокол HTTPS.

Таким чином ви придбаєте квитки на літак максимально просто і безпечно. Пошук допоможе швидко дізнатися про вільні місця і квитках з будь-якого напрямку.

Довідка

Всеукраїнська туристична компанія «Бізнес Візит» надає повний комплекс туристичних послуг: допомога в підборі авіа-, ж / д, автобусних квитків, готелів і турів, а також надає професійну підтримку в оформленні віз. Послуги агентства здійснюються в офісах, віддалено і онлайн 24/7. Партнери компанії знаходяться в 35 містах України.

Контакти:

м. Київ, вул. Верхній Вал, 4а, оф.304

+38 (044) 303 91 62

businessvisit.com.ua

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?