Переваги онлайн-кредиту
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Переваги онлайн-кредиту

Переваги онлайн-кредиту
Джерело:  sgroshi.com.ua

Необхідність в споживчих позиках виникає з простих, але зрозумілих причин. У такому випадку постає питання: де взяти кредит швидше і вигідніше за все? Популярні два варіанти: позичка в банку або звернення до мікрофінансової організації. Перший варіант актуальний за необхідності отримання значної суми грошей, повернути яку за кілька місяців не вийде. Позичка в мікрофінансових організаціях, таких як «ШвидкоГроші» популярна в рамках експрес-кредитування, яке передбачає невеликі суми на короткий термін. Воно має ряд переваг в порівнянні зі споживчою банківською позикою, які будуть розглянуті в цій статті.

Вигідні сторони онлайн-кредиту «ШвидкоГроші»

Незважаючи на те, що споживчий кредит орієнтований на найширші верстви населення і передбачає спрощені умови, щоб отримати його, позичальник повинен на вимогу надати документи, що засвідчують його платоспроможність. Це може бути:

  • позитивна кредитна історія;

  • довідка про доходи;

  • договір на передачу майна під заставу;

  • поручительський договір.

Кредит онлайн у «ШвидкоГроші» оформляється набагато швидше і має ряд переваг, які ключовим чином визначають вибір клієнта.

Чи потрібна довідка про доходи

Довідка про доходи обов'язкова при оформленні споживчої позики на суму від 30 000 гривень, щоб підтвердити платоспроможність позичальника. У ній вказується середній річний розмір заробітної плати, посада працівника та його трудовий стаж. Ці дані допомагають переконати співробітників структури у фінансовій благонадійності і отримати високі шанси на схвалення заявки. При цьому отримати таку довідку не завжди можуть навіть працюючі громадяни, якщо вони проживають в інших містах або мають неофіційне працевлаштування.

Погана кредитна історія не грає ролі

Кредитна історія має велике значення при оформленні позики і може дуже швидко зіпсуватися, якщо виникли якісь проблеми з виплатою попереднього кредиту. Часто вони виникають через непрозорі умови отримання позики в банку, коли клієнт дізнається про деякі нюанси договору вже після його підписання, що ставить його в скрутне становище. В результаті до позичальника застосовуються штрафні санкції, які призводять до збільшення вартості кредиту і зіпсованої історії. Крім цього вона може бути зіпсована:

  • судовими позовами;

  • закредитованістю;

  • поручительством;

  • рефінансуванням.

Оформлення онлайн-позики в компанії «ШвидкоГроші» не вимагає виписки кредитної історії, дозволяючи клієнту отримати потрібну суму навіть при наявності проблем із поверненням коштів в минулому.

Не потрібні поручителі

Порука потрібна для поділу відповідальності за виплату позику між позичальником і поручителем, щоб збільшити ймовірність її повернення. Такий захід частіше застосовується для великих позик, але може бути затребуваний і в споживчому кредитуванні, якщо у банку є сумніви в платоспроможності клієнта. У такому випадку укладається договір, згідно з яким відповідальність позичальника і його поручителя визначається порівну, і зобов'язує останнього виплатити всю суму з відсотками, якщо перший не зможе цього зробити.

Кредит онлайн у «ШвидкоГроші» передбачає невелику суму від 400 до 5000 гривень на термін до 14 днів тільки при наявності паспорта громадянина України та коду ІПН без поручителя, навіть у разі відсутності офіційного працевлаштування.

Без застави

Незважаючи на те, що майнова застава часто використовується і банками, і мікрофінансовими організаціями, компанія «ШвидкоГроші» не використовує цей метод тиску на позичальників, вважаючи його не етичним і вважаючи за краще працювати в рамках юридичного договору.

Що отримує клієнт у результаті?

Завдяки вигідним умовам і лояльному ставленню позичальник отримує не тільки спрощену процедуру оформлення, а й:

  1. Якісний онлайн-сервіс.

  2. Миттєве зарахування коштів на карту.

  3. Можливість користуватися послугою пролонгації.

  4. Широкі можливості для обслуговування кредиту.

Вигоди для клієнта «ШвидкоГроші» очевидні, що робить кредит онлайн у разі виникнення незначних фінансових труднощів актуальнішим, ніж звернення до банку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?