Причини, за якими матрац ортопедичний здувся
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Причини, за якими матрац ортопедичний здувся

Причини, за якими матрац ортопедичний здувся
Джерело:  barin.ua

Кожен з нас в дитинстві чув про принцесу на горошині, яка не могла заснути, бо відчувала під величезною кількістю перин усього одну маленьку горошинку. Цій бідній дівчині можна тільки поспівчувати. Якщо хоч раз поспати на основі з дефектами, то її можна зрозуміти.

У реальності, звичайно, складно відчути горошину, але ось різні западини і горбки додають незручностей. Це відразу вказує на якісь дефекти. Зрозуміло, що як тільки на поверхні з'явився горбок, матрац ортопедичний  перестає бути придатним для використання. Потрібно купувати новий в інтернет-магазині Barin.

Але все ж багатьох цікавить, що ж стало причиною здуття основи. Не хотілося, щоб ситуація повторилася.

Чому матрац здувся?

Хочеться відразу сказати, що за нормальних умов експлуатації такого не повинно бути. Це все вказує на порушення елементарних правил.

Найчастіше це через одну з 2 причин:

  • попадання вологи;

  • неправильне зберігання і транспортування.

Тепер про все детальніше

  1. Кожному, хто хоч раз купував матрац, відразу рекомендували звернути увагу на наматрацник. Багато хто від нього відмовляється, вважаючи, що таким чином продавці хочуть вам запропонувати ще один непотрібний товар. Насправді це важлива деталь. Вона захищає поверхню основи і значно продовжує її термін служби.

А уявіть, що її не буде. Вся пролита рідина відразу почне вбиратися у внутрішні шари матраца і призведе до їх поступового руйнування. Зрозуміло, що процес руйнування залежить і від самого матеріалу. Поролон швидше за все страждає, а латекс ще якийсь час зберігає свої властивості.

  1. Ще одна поширена причина — порушення правил зберігання і перевезення. У більшості випадків виробники чітко позначають, що згортати, згинати виріб категорично заборонено. Але деякі користувачі нехтують цією порадою.

Також до руйнування наповнювача і його деформації призводять надмірні навантаження. Максимальну вагу виробники вказують не просто так. До того ж важливо стежити, щоб діти не стрибали по поверхні.

Не забувайте про правильне транспортування. Краще довірте це професіоналам, щоб потім не було ніяких претензій.

Пам'ятайте, що деформація виробу відбувається не просто так. Тому дотримуйтеся елементарних правил користування. А ще не забувайте про те, що не варто економити, а купувати якісні матраци в інтернет-магазині Barin, включаючи наматрацник. Подбайте про ці моменти, і ви ніколи не відчуєте себе, як та бідна принцеса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?