Як цікаво провести новорічні вихідні у Львові
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Як цікаво провести новорічні вихідні у Львові

Як цікаво провести новорічні вихідні у Львові
Джерело:  online.ua

Наближаються новорічні та різдвяні свята, вихідних буде дуже багато. Щоб не нудьгувати і не набрати зайвих кілограмів, треба подумати як активно, а головне цікаво їх провести. Якщо хочете змінити обстановку, тоді потрібно їхати до Львова. Це саме те місце, де Новий рік буде казковим. Унікальний місто, зі старовинною архітектурою, захоплюючими легендами і неймовірною атмосферою вічного свята, наповнить вихідні яскравими подіями.

Насамперед, звичайно ж, житло. Це те, без чого не обійтися, бо їхати до Львова на пару годин не має сенсу - ви тільки вокзал будете розглядати годину, а якщо піти в центр міста, то й кількох днів не вистачить. І так, шукаємо житло. Зручним сервісом для пошуку добових квартир у Львові є Vlasne.ua. З порталом пошуки дуже швидкі, зручні, а найголовніше - безпечні. На порталі є онлайн бронювання, з усіма необхідними заходами для того, щоб не втратити гроші і не потрапити в неприємну ситуацію. Спеціальна система дозволяє убезпечити обидві сторони. Vlasne.ua- це комфортні пошуки житла, без ризику, без проблем і без посередників.

Як провести новорічні вихідні у Львові

Природно, що в першу чергу, потрібно побачити головну ялинку міста, яка традиційно встановлюється біля оперного театру. Тут же знаходиться і приймальня Святого Миколая, де діти зможуть отримати подаруночок і попросити про виконання їх бажань. Подальший маршрут можна прокласти через центральну площу Ринок, де традиційно проходить новорічний ярмарок. Це одна з найтриваліших в Європі. На площі можна побачити і дуже красиву різдвяну шопку з дерев'яними скульптурами. А ще зможете покататися на ковзанці і активно провести час.

Влаштуйте собі екскурсію львівськими храмами, де в ці дні особливо красиво і святково. У деяких з них можна почути унікальні співи та різдвяні пісні.

Під час різдвяних свят, в місті проходять традиційні вертепи, ви також зможете взяти участь в них. А якщо вам подобаються веселі народні гуляння, то тоді вам потрібно на Різдво піти в Шевченківський гай.

 Хочете насолодитися неймовірною панорамою Львова, тоді слід відвідати оглядові майданчики міста, звідки зможете побачити його у всій красі. Для цього потрібно піднятися на Високий замок, на Ратушу або заглянути в Будинок Легенд. Хоча насправді оглядових майданчиків більше, тому можна відшукати й інші, не менш цікаві.

Ще можна спробувати порахувати всі скульптури левів, яких в цьому місті величезна кількість. Ну, а якщо ви втомилися і замерзли, то влаштуйте собі екскурсію по тематичним ресторанам Львова - це не менш цікаво і при цьому дуже смачно.

Яку б ви екскурсію не вибрали, якими б ви вулицями не гуляли, в яких би ви ресторанчиках не відпочивали, все одно свято в цьому місті буде яскравим, барвистим і наповнений приємними враженнями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?