Дводенний семінар від VoxUkraine та KSE 26-27 листопада, Київ
Категория
Пресс-релизы
Дата публикации

Дводенний семінар від VoxUkraine та KSE 26-27 листопада, Київ

Дводенний семінар від VoxUkraine та KSE 26-27 листопада, Київ
Источник:  online.ua

 

У що найкраще інвестувати сьогодні, коли світові відсоткові ставки близькі до нуля чи навіть від’ємні? В облігації, нерухомість, золото? Якою буде вартість цих активів за п’ятдесят років? Чи краще інвестувати в себе, розвивати свій людський капітал, щоб, коли сплинуть роки, мати гідне життя?


Сьогодні люди, їхні знання й таланти, є найціннішим ресурсом будь-якої країни, оскільки найвищу ринкову вартість мають компанії, які виробляють не просто товари чи послуги, а ідеї та сенси.


В Україні складається парадоксальна ситуація – молоді талановиті люди кажуть, що в країні недостатньо гідних робочих місць, а бізнес жаліється, що страждає від дефіциту якісних і креативних працівників.


У свою чергу, держава Україна витрачає на освіту, медицину та соціальний захист, включно з пенсіями, близько 30% ВВП. Проте якість освіти та медицини, як і умови життя пенсіонерів, залишають бажати кращого.


На семінарі VoxUkraine кожен дізнається, як примножити власний людський капітал, де знайти та як утримати найкращих працівників та які кроки зі збільшення людського капіталу очікувати від держави.



За участю:

Володимира Лавренчука, голови правління Райффайзен Банк Аваль;

Романа Борисенка, заступника голови Національного Банку України;

Інни Совсун, віце-президента Київської школи економіки;

Тимофія Милованова, почесного президента Київської школи економіки;

Романа Бондаря, керуючого партнера Talent Advisors;

Івана Примаченка, співзасновника Prometheus

професорів КШЕ, науковців, урядовців та представників бізнесу.


Квитки*


1000 грн – 7-23 листопада 2016


1500 грн – 23-26 листопада 2016


Купити квиток можна за

посиланням


*Це неприбуткова академічна подія, мета якої – підвищення рівня економічної дискусії в країні та обмін досвідом. Наші лектори не отримують гонорарів за виступи. Доходи від продажу квитків будуть спрямовані на підтримку незалежної аналітичної платформи VoxUkraine та покриття організаційних витрат.


Інформаційні партнери:

ONLINE.UA

, Delo.ua, LobbyX, DYB, Ліга, Економічна правда та Платформа.


Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?