Соляні лампи: міфи та реальна користь
Категория
Пресс-релизы
Дата публикации

Соляні лампи: міфи та реальна користь

Соляні лампи: міфи та реальна користь
Источник:  online.ua

Соляна лампа нині має величезну популярність. Що ж вона собою являє, яку користь приносить? Розберімося.

Соляна лампа – це незвичайний світильник, що являє собою плафон, виготовлений із пласта природної солі, усередину якого вмонтовано високочастотну лампочку. Сировину для виробництва ламп – кам'яну сіль – добувають у Пакистані та в Україні. Цей оздоровчий прилад також оснащено дерев'яною підставкою та вимикачем. Соляна лампа не тільки відмінно доповнить інтер'єр вашої оселі, виконуватиме функцію настільного нічника в спальні, дитячій кімнаті, але й буде позитивно впливати на здоров'я. Регулярне використання сольових світильників чинить позитивний вплив на імунітет і загальне самопочуття людини. Винятком є тільки індивідуальна непереносність мінералу.

Часто ці прилади використовують з метою профілактики таких серйозних захворювань, як-от цукровий діабет, гайморит, дерматит, астма, застуда, алергія, патології ендокринної системи.

Соляний світильник використовують із профілактичною та медичною метою, адже лікувальні властивості пристрій забезпечує завдяки виробленню великої кількості негативних іонів, якими насичується повітря. Ці частки корисні для людського організму своїми хімічними властивостями. До того ж вони пов'язуються з позитивними іонами, які мають техногенне походження та завдають істотної шкоди здоров'ю. Отже, повітря стає чистим, а мікроклімат приміщення – комфортабельним. Установлено, що й особливий відтінок світла, що утворюється крізь товщу кам'яної солі, чинить позитивний вплив на самопочуття людини. Можна сказати, що соляна лампа має вплив, подібний до оздоровчої дії сольових оздоровниць-шахт.

Крім цього, кристалічна решітка кухонної солі завдяки своїм унікальним властивостям нейтралізує електромагнітне випромінювання від технічних приладів. Тож недарма соляні лампи славляться своєю здатністю нейтралізувати випромінювання різноманітних побутових приладів (наприклад, мікрохвильовки, комп'ютера). Саме тому найкраще розміщувати соляні світильники поруч із такими пристроями. Випромінювання із соляних ламп вбиває бактерії та грибки, усуває неприємні запахи в приміщенні, підвищує рівень вологості в приміщенні.

Обираючи сольову лампу, обов'язково звертайте увагу на площу кімнати, в якій ви плануєте її поставити. Наприклад, світильники масою 2-3 кг ефективні в приміщеннях, площею до 15 кв. м. Відповідно, для більшої площі потрібна більша лампа.

В інтернет-магазині Рідні Медтехніка є великий вибір соляних ламп на будь-який смак! Різноманітність розмірів і форм вас приємно здивує: класичні соляні брили, витесані фігури у формі серця чи перлини, соляні світильники з ароматизатором – кожен знайде тут світильник, який буде підходити під конкретний інтер'єр і прикрасить дім!

Отже, мода на соляні лампи цілком виправдана. Це оригінальна й недорога деталь інтер'єру, яка може прикрасити приліжкову тумбу, комод або письмовий стіл. Але найголовніше – вона позитивно впливає на фізичне, емоційне та психологічне здоров'я всіх домочадців.

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?