Краса потребує грошей: Як вигідно зібрати кейс з професійною косметикою
Категория
Пресс-релизы
Дата публикации

Краса потребує грошей: Як вигідно зібрати кейс з професійною косметикою

Краса потребує грошей: Як вигідно зібрати кейс з професійною косметикою
Источник:  online.ua

Професійна косметика — це неймовірна якість, фантастичний результат і трендові продукти. Проте не всі мають можливість придбати її. Причина — висока ціна. Щоб поповнити свою косметичку професійними засобами, можна економити на чомусь, шукати додатковий заробіток, але значно краще скористатись нашими лайфхаками!

Ловіть знижки

Щойно знайшли крем з хорошими відгуками чи закохались у палітру тіней, додайте продукт у список бажань і слідкуйте за його ціною. Регулярно заходьте на сайт, чекайте знижок та будьте особливо пильними під час сезонних розпродажів. Так, під час чорної п’ятниці ви зможете придбати бажану косметику за пів ціни чи отримати до неї подарунок. Найкраще сформувати список бажань у кількох онлайн-магазинах, щоб знайти найвигіднішу пропозицію.

Шукайте маловідомі бренди

Пам’ятайте, що професійна косметика та популярні бренди — не тотожні поняття. Часто якісні продукти випускаються без рекламної кампанії і трендового паковання, а назву їхнього виробника знають лише одиниці. Такі непоказні засоби дадуть змогу не переплачувати за гучне ім’я та наповнити кейс професійною косметикою на доступну суму. Найважче завдання — дізнатись назви цих брендів. Для цього слідкуйте за блогами мейкап-творців, питайте поради у свого візажиста, перукаря чи косметолога.

Не бійтесь уцінки

Нерідко в онлайн і офлайн магазинах можна побачити товар з великою знижкою та міткою «уцінка». Зазвичай, люди проходять повз такі продукти без затримки, але даремно! Зім’ята упаковка — це не недолік, а чудова можливість придбати косметику мрії за бюджетною ціною. Перед покупкою важливо дізнатись усі деталі пошкодження та оцінити його проблемність. До прикладу, затерте зображення на флаконі не шкодить якості продукту, але відновлені після розбивання рум’яна матимуть слабшу пігментацію, а розтрощена кришечка тонального призведе до його засихання та зміни відтінку.

Збирайте тестери

Усі прихильники б’юті-індустрії обожнюють тестувати нові продукти та випробовувати на собі останні тренди галузі. Тестери створені саме для цього. Інколи відомі бренди професійної косметики роздають своїм клієнтам безкоштовні набори тестерів лише за відгук. Щоб отримати класний засіб у мініформаті, потрібно слідкувати за новинами на офіційному сайті бренду чи на його сторінках у соціальних мережах. Часто для тестування необхідно заповнити анкету або ж прийти в офлайн магазин у зазначений час.

Купуйте на розлив

Професійні доглядальні засоби для шкіри обличчя та тіла можна купити «на розлив». У такому випадку вам продадуть лише певну кількість мілілітрів з великої банки засобу. Це чудова можливість спробувати продукт і не зазнати фінансової кризи у своєму гаманці. Але є деякі «але». Купуйте лише в тих пунктах продажу, яким довіряєте та які дотримуються всіх правил стерильної чистоти. Також не варто брати на розлив засоби з потужними активами, адже вони поступово втрачають свою ефективність після відкривання баночки. До речі, за таким самим принципом можна купити крем, праймер для макіяжу чи тонік разом з подругою, щоб розділити засіб і суму на двох.

Не варто думати, що професійна косметика — це дар для обраних. Вона може стати доступною, якщо докласти трішки зусиль, проявити хитрість і дослухатись наших порад. А зрештою, ваша краса варта найдорожчих продуктів.

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?