Навчання за кордоном - старт у велике майбутнє
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Навчання за кордоном - старт у велике майбутнє

Навчання за кордоном - старт у велике майбутнє
Джерело:  online.ua

Навчання за кордоном - важливий вибір.

Актуальність навчання за кордоном, особливо для українців, дедалі більше стає можливою, та є важливим етапом становлення успішного життя і світлого майбутнього. Та діло не лише в тому, що наша освіта - це пережиток минулого, те, що ми ховаємо та бережемо ще з радянських часів, не розкриваючи очі на прогрес, сприйняття нового інформаційного світу, наявної глобалізації, досить великого сплетіння економічних ринків впливових та розвинених країн.


Сьогодні, без

навчання за кордоном

, та не знаючи англійської мови, спеціаліст і випускник вузу багато не вартий. Така людина не зможе стати успішною та знайти більш менш пристойну роботу. Навіть у найпростішій галузі, будь то банківська справа, готельний бізнес, чи менеджерське діло - у списку обов`язкових вимог до кандидата виставляється бездоганне володіння однією, чи більше, іноземними мовами.


Обираючи навчання за кордоном, отримуєш чудову освіту з застосуванням найбільш сучасних технологічних методів, актуальністю та величезнішим досвідом культурного здобуття знань.


Вартість отримання освіти за кордоном набагато більша за українську, і це зрозуміло, але така перспектива відкриває широкі двері у велике майбутнє кожного українця та українки, щоб досягти величезних успіхів та довести усьому світу що в Україні є талановиті та обдаровані люди, які гідні представляти нашу країну на світовій економічній арені та з гордістю нести в серці любов до своєї батьківщини.


Важливим моментом є те, що студенти закордонних вузів можуть покривати оплату за своє навчання протягом року зі своїх заробітків, бо мають можливість і наділені правом працювати та вчитися, а заробітків буде вистачати ще й на харчування.


Навчання у Польщі.


Отримати

уроки польської мови

краще всього у самій Польщі, як всім відомо, занурення у мовну зону найкраще посприяє найшвидшому вивченню іноземної мови на високому рівні.


Відомо, що

вища освіта в Польщі для іноземців

- це не дуже дорогий варіант іноземної освіти, але польські дипломи визнаються в усьому світі, адже Польща входить до Європейського Союзу та надає освіту високого рівня акредитації. Набуття освіти в Польщі більш сприятливе для тих людей, які рішуче крокують на зустріч змінам та мають гарну звичку вирішувати самостійно, у якій країні їм найліпше перебувати, працювати та жити, яке майбутнє подарувати своїм нащадкам.


Перерахуємо головні переваги здобуття освіти в Польщі:


  • Доступна ціна за освіту, співвідносно інших країн світу, розміри якої становлять від 700 до 1300 євро на рік;

  • Диплом Європейського рівня;

  • Високий рівень освіти;

  • Надання великої можливості проходження стажування у найліпших європейських корпораціях;

  • Додаткові наукові стипендії, які можливо отримати, приймаючи активну участь у наукових та практичних дослідженнях у вузі;

  • Вузи у Польщі найчастіше беруть участь у програмах обміну студентами з іншими країнами ЄС для здобуття досвіду та надбання знань;

  • Деякі з ВНЗ видають випускнику обидва диплома двох країн ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?