Нік Вуйчич - людина без рук і ніг, прилетить знову до Києва, щоб разом з Україною відсвяткувати День Подяки
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Нік Вуйчич - людина без рук і ніг, прилетить знову до Києва, щоб разом з Україною відсвяткувати День Подяки

Нік Вуйчич - людина без рук і ніг, прилетить знову до Києва, щоб разом з Україною відсвяткувати День Подяки
Джерело:  online.ua

Міжнародне свято День Подяки ще не встигло прижитися в Україні. Можливо, виною є не найлегше життя українців, яке, на жаль, з кожним роком стає більш важким і непередбачуваним. Значним тягарем на плечах людей лежить війна, безробіття, підвищення цін, гнітючі пенсії, страх за завтрашній день і багато інших проблем. Однак, 17 вересня на Свято Подяки до українців приїде спеціальний гість - Нік Вуйчич, людина-легенда, всесвітньо відомий мотиваційний спікер, людина без рук і ніг.

Незважаючи на фізичні обмеження, Нік спритно орудує клавіатурою комп'ютера, грає в футбол, плаває, займається серфінгом, стрибає з парашутом, водить автомобіль. Продуктивності цієї людини може позаздрити кожен: він керує некомерційною організацією «Життя без кінцівок», створеної для допомоги інвалідам. Близько 250 раз в рік виступає зі сцени, написав кілька книг, які миттєво стали бестселерами, знімається в кіно, стає героєм відомих ток-шоу, входить в десятку впливових людей на Планеті. Він одружений і виховує двох синів. Нік впевнений, що він той, хто він є, тільки завдяки вірі в Бога.

За останні два роки українці тричі змогли побачитися і поспілкуватися з Ніком Вуйчичем. В Україні Ніка знають скрізь: від Парламенту до військового шпиталю. Сотні тисяч українців були мотивовані його неординарним життям, історіями з його подорожей по найубогіших місцях нашої планети, його неймовірними перемогами і серцевими одкровеннями. Під час попередніх поїздок він виступав перед багатотисячними аудиторіями, був гостем на бізнес ланчах, учасником прес-конференцій та ток-шоу. Зустрітися з Ніком змогли і герої мультимедійного проекту «Переможцi», які втратили на війні кінцівки, але не занепали духом. Своїм прикладом Нік зміг надихнути і змінити життя цих людей. Його неймовірна мудрість, особистий приклад і гаряча любов до українців - стануть найголовнішою частиною Дня Подяки в цьому році, оскільки він вирішив знову приїхати в Україну щоб підбадьорити українців в цей нелегкий час війни і кризи.

Осінній візит Ніка в Україні буде відрізнятися від всіх інших. 17 вересня о 19:30 відбудеться благодійний виступ Ніка в центрі Києва на Хрещатику. На святі зберуться більше 500 000 чоловік, а завдяки прямій трансляції телеканалу «Надія» почути людину легенду і відсвяткувати День Подяки з українцями зможуть ще 20 країн.

Цього разу Нік буде ділитися своїм головним секретом успіху життя без обмежень - це віра в Бога, віра в себе, віра в мрію, як бути сильним у важкі часи. Він знає секрет, як бути Переможцем, коли всі бачать тебе тим, хто програв. Це - сила, віра і любов, яка всередині Ніка. Це те, що не зломило його, врятувало від життя в приниженні, гнобленні і підняло на висоти. Запрошуємо вас стати частиною цієї масштабної події для натхнення та оновлення нашої нації!

Організатори заходу: Комунікаційне агентство «Ключові стратегії». Головний партнер: Міжнародна мережа жіночих фітнес клубів FitCurves. Додаткова інформація: https://www.facebook.com/NickVujicicUkraine/ http://nick-vujicic.com.ua

Online.ua є медіа партнером заходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?