На Русанівській набережній стартують безкоштовні бігові тренування під керівництвом Олександра Кузіна
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

На Русанівській набережній стартують безкоштовні бігові тренування під керівництвом Олександра Кузіна

На Русанівській набережній стартують безкоштовні бігові тренування під керівництвом Олександра Кузіна
Джерело:  online.ua

8 липня о 9.00 на Русанівській Набережній, 12 біля кінотеатру розпочинається серія безкоштовних бігових тренувань, які проводяться вже другий рік поспіль напередодні найпатріотичнішого «Забігу у вишиванках». Як і минулого року, тренування пройдуть під керівництвом майстра спорту міжнародного класу з легкої атлетики Олександра Кузіна. Протягом наступних 7 тижнів ці тренування об’єднають новачків, любителів, а також досвідчених бігунів перед стартом 24 серпня.

На тренуванні кожен зможе обрати свою групу в залежності від рівня підготовки: новачки, учасники з середньою підготовкою та ті, які планують пробігти 5 або 10 км.

Детальній розклад тренувань з Олександром Кузіним ви знайдете на офіційному сайті пробігу.

Нагадаємо, що 24 серпня на Русанівській набережній о 9:00 відбудеться «Забіг у вишиванках», приурочений до святкування Дня Незалежності України. Четвертий рік поспіль завдяки організаторам проекту Президенту ГО «Федерації любителів спорту» Наталії Галацан, а також ідейного натхненника Олександра Кузіна в цей день традиційно пробіжить не тільки Київ, а й інші українські міста – Одеса, Миколаїв, Рівне, Херсон, Нова Каховка, Чернігів та Суми.

 «Забіг у вишиванках» – яскраве, патріотичне, сімейне свято, яке об'єднає українців в цей особливий день на всіх континентах. Крім українських міст до забігу також приєднаються чисельні діаспори з Нью-Йорка, Вашингтону, Дубаї та Лісабону. Головними атрибутами забігу, що символізують свободу і незалежність нашої країни стануть найкрасивіші національні вишиванки, в яких учасники подолають обрану дистанцію.

Заплановано понад 20 000 учасників з усієї України, а також за її межами.

Зареєструватися на забіг можна тут.

Online.ua є медіа партнером заходу

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?