Робот пилосос: кращі пропозиції без реклами і обману
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Робот пилосос: кращі пропозиції без реклами і обману

Робот пилосос: кращі пропозиції без реклами і обману
Джерело:  online.ua

Ви фанат чистоти, але через брак часу не можете проводити прибирання кожен день? Виручить роботизований пилосос — чарівний невеликий пристрій, який буде підтримувати чистоту в будинку або квартирі без зусиль з вашого боку. Купуючи такий пристрій, скористайтеся допомогою провідника в світі онлайн-шопінгу — каталогу цін Еk.ua.

Корисна техніка чи іграшка?

Робот пилосос викликав запеклі суперечки: чи корисна така техніка, чи здатна вона підтримати людину в боротьбі з пилом, або ж це просто високотехнологічна іграшка, за якою цікаво спостерігати?

Переваги роботизованого пилососа:

  1. Прибирання приміщення не вимагає ваших зусиль: робот здатний діяти автономно, повертаючись до базової станції, якщо заряд добігає кінця.

  2. Прибирання може проводитися цілодобово: це позбавляє від пилу в повітрі і дозволяє відчувати себе впевнено, якщо несподівано нагрянуть гості.

  3. Прибирання незмінно якісне: потужний і розумний агрегат ретельно дбає про чистоту навіть у важкодоступних для людини місцях.

  4. Прибирання безпечне та екологічне: це пріоритетно в сучасних умовах.

  5. Стильний дизайн пристрою не зіпсує ваш інтер'єр.

Недоліки робота-прибиральника:

  1. Круглий пристрій не зможе прибрати пил у вузькому місці або кутку, тому докладати деяких зусиль людині все-таки доведеться.

  2. Апарат не вміє прибирати велике сміття.

  3. Деякі моделі роботів не в змозі об'їхати перешкоди, тому доведеться прибирати з підлоги всі сторонні предмети.

  4. Після кожного прибирання доведеться очищати щітки та мішок.

  5. Висока вартість — поки актуальний недолік, хоча з року в рік пилососи дешевшають.

Вибираючи такий агрегат, зверніть увагу на його рухливість, потужність і безшумність. Також рекомендується вибирати вертикальний сміттєзбиральний контейнер, а не висувний ззаду — щоб не розсипати сміття.

Де шукати девайс мрії

Твердо вирішили обзавестися «пігулкою від пилу»? Щоб заощадити час і гроші, шукайте робота за допомогою каталогу приємних цін Еk.ua.

Чим допоможе вам каталог:

  • моментально знайде підходящу доступну за ціною модель робота-пилососа з якнайшвидшою доставкою;

  • надасть найповнішу інформацію (відгуки, інструкції, характеристики, рейтинги, фотографії та відеосюжети) про всі моделі девайсів;

  • дозволить звести властивості вподобаних пилососів в зручну онлайн-таблицю, щоб для порівнювання не переключатися між вкладками;

  • запропонує великий список аналогів, комплектуючих і аксесуарів.

Більше 1000 магазинів, пропозиції яких ви знайдете на сайті, конкурують за клієнта. Це корисно для вас: можна заощадити, знайшовши мінімальну вартість, безкоштовну доставку, знижку від 5 до 50% або приємні подарунки. Е-katalog піклується про ваш комфорт і вигоду!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?