Всеукраїнська онлайн виставка «Країна освіти»
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Всеукраїнська онлайн виставка «Країна освіти»

Всеукраїнська онлайн виставка «Країна освіти»
Джерело:  online.ua

29-30 березня 2018 року відбудеться всеукраїнська онлайн виставка «Країна освіти» - виставка освітніх установ, яка буде проходити на Міжнародному виставковому порталі « ExpoUniverse »

МВП « ExpoUniverse » - це масштабна віртуальна платформа для проведення різноманітних виставок, яка об'єднує в єдиному інформаційному просторі людей з різних країн, стираючи при цьому усі кордони.

Незалежно від місця розташування, учасники та відвідувачі онлайн виставки «Країна Освіти» можуть спілкуватися між собою двома зручними способами: через текстовий чат та відеозв'язок.

«Країна Освіти» - це новий рівень взаємодії школярів, абітурієнтів та їх батьків з навчальними закладами та організаціями. Всі бажаючі отримати нові знання, підвищити свій кваліфікаційний рівень також зможуть знайти для себе корисну інформацію. Онлайн виставка забезпечує безпосередній контакт учасників в реальному часі.

Відвідувачі мають можливість:

  • не виходячи з дому, ознайомитися з навчальними закладами, профільними курсами та молодіжними програмами України та ближнього зарубіжжя;

  • провести бесіду онлайн і задати питання безпосередньо представнику навчального закладу (перелік спеціальностей, умови вступу та інше);

  • дізнатися про найвигідніші і цікаві пропозиції від навчальних закладів.

Цей інноваційний формат ідеальний для сучасної молоді. У звичній для себе обстановці можна з'ясувати всі питання, обрати свою майбутню професію без зайвого клопоту, зберегти свій час та зусилля.

На онлайн виставці «Країна освіти» будуть представлені учасники за напрямками:

  1. Вища і середня освіта

  2. Освіта за кордоном

  3. IT-курси

  4. Профільні курси

  5. Молодіжні програми та стажування (програми з обміну, стажування в компаніях, відпочинок, профільні табори)

Відвідати онлайн виставку дуже легко! Вам лише потрібно зареєструватися на порталі « ExpoUniverse » і перейти на сторінку карти виставки «Країна Освіти», де Ви зможете ознайомитися з усіма учасниками виставки, дізнатися найактуальніші пропозиції від них і отримати усі необхідні відповіді на питання.

Не втрачай можливість обрати своє майбутнє вже сьогодні!

Час роботи менеджерів на стенді: з 10.00 до 18.00

Організатор: МВП «ExpoUniverse»

Відвідування безкоштовне!

З питань участі в онлайн виставці «Країна Освіти» звертатися до наших менеджерів за тел.: +38067 000 16 03, або на електронну пошту: [email protected]

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?