Американська легенда моди: Ralph Lauren
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Американська легенда моди: Ralph Lauren

Американська легенда моди: Ralph Lauren
Джерело:  md-fashion.com.ua

Ralph Lauren — один з найбільш відомих і шанованих американських брендів одягу, взуття, аксесуарів і парфумерії. Навіть якщо ви не стежите за останніми модними тенденціями і не можете відрізнити Шанель від Прада, візитну картку марки — сорочки поло — ні з чим не сплутати.

Заснував компанію Ральф Лорен, уроджений Ральф Ліфшітц, син єврейських емігрантів зі Східної Європи. Майбутній модельєр народився в 1939 році в Бронксі. Його сім'я постійно перебувала на межі бідності, що не завадило Ральфу проявляти інтерес до дорогих і красивих речей, простоюючи годинами біля вітрин модних магазинів. У 12 років на зароблені власною працею гроші він купив костюм-трійку, а в 16 змінив прізвище на більш благозвучне.

Історія успіху Лорена починається в 1967 році, коли він запропонував ідею широкої краватки. Зайнявши грошей, Ральф створив колекцію шовкових аксесуарів, які здобули неабиякий успіх. На цій хвилі юний дизайнер бере кредит в $50 тисяч і засновує власний бренд — Polo Fashion. Через 2 роки компанія відкриває відділ в одному з найпрестижніших універмагів Нью-Йорка Bloomingdale's, потім власний бутік, а в 1971-му Ральф розширює асортимент краваток і чоловічого одягу жіночою лінійкою. Після цього на початку 80-х слава й успіх марки вийшли далеко за межі американського ринку, дозволивши бренду відкрити магазини в Європі, продовживши світову експансію.

Сьогодні продукція Ralph Lauren випускається в декількох лініях.

  1. Polo Ralph Lauren — перша, найвідоміша і найбільш респектабельна лінія чоловічого одягу. Вона поєднує вуличний кежуал, спортивний шик і класичний стиль університетів «вищої ліги». Колекції цієї лінійки демонструють природність, лаконічність і стриманість, та підходять для чоловіків будь-якого віку.

  2. Blue Label — лінія жіночого одягу. Їй притаманні жіночність, витонченість, легкість і комфорт. Blue Label відображає швидше молодіжний стиль, а не класику, але підійде представницям прекрасної статі та більш зрілого віку.

  3. Black Label — одяг для чоловіків і жінок, який поєднує стриману елегантність і міську класику. Високоякісні дорогі матеріали, прекрасний крій, лаконічні забарвлення і першокласний дизайн — ця лінійка створена для цінителів комфорту та естетики.

  4. Purple Label — найдорожча чоловіча лінія. Колекції відшиваются в Італії, здебільшого вручну, демонструючи традиції суворої британської класики. Лінійка ідеально підходить тим, хто знає ціну собі і речам.

Оригінальні моделі легендарного бренду Ralph Lauren в Україні ви можете придбати в інтернет-магазині md-fashion.com.ua. Вибираючи колекції бренду, ви не просто купуєте модний одяг або аксесуари, а пропагуєте певний спосіб життя і світовідчуття. Кожна річ марки відображає її історію, характер та естетику, при цьому розкриваючи гідність свого власника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?