Іграшки, якими граються любителі коміксів
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Іграшки, якими граються любителі коміксів

Іграшки, якими граються любителі коміксів
Джерело:  online.ua

Комікси, що є окремим напрямком у художній творчості, полюбилися не лише дітям, а й школярам, студентам і багатьом дорослим. Комікси — барвисті історії з елементами фантастики, гумору, де героям доводиться проявляти кмітливість, інтуїцію, фізичну силу і спритність, прикрашають наші будні, роблять їх більш яскравими і виразними. У анімаційних історіях Добро перемагає Зло, але завжди слідує продовження, і це змушує серце завмирати в радісному передчутті наступних серій.

Популярні лего-конструктори, створені за мотивами коміксів

У різні роки розробники ЛЕГО дарували друге життя героям популярних коміксів. Це були відважні ніндзя, персонажі серіалу «Бетмен», а в наші дні — супергерої. Із завмиранням серця діти відкривають коробки, щоб побачити реалістичні фігурки улюблених персонажів, а також їхнє спорядження, техніку, секретну зброю і багато інших речей, які вони зберігають у своєму арсеналі. Безліч багатогранних і різнопланових наборів дозволяють реалізувати творчу фантазію любителям коміксів, включно з тими, що вже добре навчилися конструювати і знають сюжетні лінії популярних сценаріїв.

Таємничі набори ЛЕГО із серії «Зоряні війни»

Усі конструктори Lego гідні захоплення, але набори Лего Зоряні війни стали зразком безпрецедентної популярності в усьому світі. Сотні деталей і компонентів призначені для будівництва захисних укріплень, збірки зорельотів, технічних споруд, полігонів для ведення прицільної стрільби по космічним станціям персонажів, що уособлюють сили зла. У наборах є пристосування для рятувальних операцій, для ремонту кораблів і лайнерів, для швидкого зведення укриттів.

Набори Star Wars охоплюють події повнометражних фільмів і останніх мультсеріалів. Епопея битв Добра і Зла в масштабах Всесвіту стала джерелом натхнення для розробників, які продовжують створювати повномасштабні сюжетні набори. У барвистих коробках знайдуться всі персонажі знаменитої епічної саги: Люк Скайуокер Хан Соло, Чубакка, Дарт Вейдер, Імператор та інші герої, а також представники нових версій: Капітан Фазма, По Дамерон, Рей, Фінн, дроїд ВВ-8. Лицарям Джедая належить показати себе у вирішальній битві з армією клонів, що мають на меті виконати секретний Наказ 66.

У наборах «Зоряні війни» зібрані колекції повстанських і імперських кораблів, новітні види бойової техніки: крокоходи та Імперські Руйнівники. Любителів космічних сюжетів порадують набори Microfighters, де представлені найпопулярніші зразки імперського озброєння, а також міні-фігурки героїв, що керують танками і кораблями.

Продовження епопеї в наборах «Лего» 

Діти і підлітки люблять сюжет «Пробудження Сили», і тому кожен з них буде потішений отримати подарунок гри з цієї серії. Юні конструктори зустрінуться з улюбленими героями із сьомого епізоду епопеї (аж через тридцять років після фільму «Повернення Джедая») і грунтовно підготуються для сутички з Темним боком Сили. Представники Зла стали за цей час ще більш підступними, могутніми і нещадними. У нових комплектах представлена реалістична техніка негативних персонажів, військові кораблі та міжпланетні станції, штурмовики Першого ордена та інші атрибути всіх учасників космічних баталій.

Купити набір ЛЕГО за мотивами відомих коміксів — значить захопити дитину цікавою грою, подарувати можливість ще раз зустрітися з улюбленими героями в реальному світі, дати відчути себе безпосереднім учасником Великих Космічних Подій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?