Cьогодні я б хотіла поговорити з вами про любов
Категория
Блоги
Дата публикации

Cьогодні я б хотіла поговорити з вами про любов

Ніна Антощенко
Ніна Антощенко

Cьогодні я б хотіла поговорити з вами про любов. Не індійського, а місцевого маштабу, ба, навіть, містечкового.

Так сталося, що вчора я їхала в автобусі типу Еталон, які, як джмелі (слово гарне просто), курсують на відстань кілометрів 200-300 від Києва в різних напрямках, у тому числі у моє славне рідне портове смт Лисянка Черкаської області. Лисянка заслуговує окремого посту, але..

Але так сталося, що цього разу на Київ я їхала із не менш славного міста Звенигородка, тому що в “портовому" місті Лисянка вже немає державного реєстратора, а податкова вже стала філіалом Звенигородки. Шевченківський край і арена Коліївщини прогнулася, кароч.

Їду я в автобусі Еталон, а поруч зі мною сидить хлопець. Позаду нас - хлопець і дівчина. Із розмови - можливо, однокласники або ж добрі знайомі, з усього випливає, що вони з моїм сусідом - друзі. Сусід і хлопець із заднього сидіння - будівельники в Києві. З виду їм по років 20. Працюють вже на більш просунутому будівництві - в будівлях, а не на вулиці.

Мій сусід постійно переписувся в телеграмі зі свого старенького телефону LG з дівчиною на ім’я Віка. Це все що я змогла розібрати, коли погляд падав на телефон.

І от, коли за вікном стемніло (в автобусі теж було темно), фокус дуже сильно навівся і я прочитала повідомлення, яке писав мій сусід своїй Віці:

“Зая ти моя сама любима дівчинка
сама гарна, сама добра
сама умна..”

А далі він взяв і видалив “сама умна”
І відправив

Я до чого. Любіть своїх самих, які б вони не були, бо це таке мімімі.

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?