Станьте взірцем, або ідіть геть: слово до українських депутатів
Категория
Блоги
Дата публикации

Станьте взірцем, або ідіть геть: слово до українських депутатів

Мирослав Гай
Мирослав Гай

Про дивну поведінку українських народних депутатів під час війни - у блозі Мирослава Гая на ONLINE.UA

Я хочу звернутися до всіх українців, і, зокрема, депутатів Верховної Ради, щоб донести думку, дуже просту, як на мене, і дуже зрозумілу для всіх, кого торкнулася війна.

В нас зараз є велике питання з особовим складом – його елементарно не вистачає. Не те, щоб контракт провалився, ні, люди йдуть. Але все одно, в бригадах катастрофічно не вистачає людей, і будь-який військовий вам скаже, що чергування ведуться дуже складні. Для воїна це зрозуміла ситуація – є робота, є небезпека, і цю роботу потрібно виконати.

Питання – яким чином депутати Верховної Ради можуть дозволити собі піти на канікули? Десятки тисяч людей, ризикуючі життям, працюють понедялок, вівторок, п’ятницю, суботу, неділю… Без вихідних, без можливості нормальної ротації, а вони (депутати) дозволяють собі йти на вихідні.

В нас країна зараз в дуже небезпечному режимі. Турчинов, РНБО неодноразово робили заяви, що є загроза повномасштабного наступу, є загроза інтервенції. Як можна йти на канікули, а не зосередити всі свої сили на реформи, побудову нової держави, зміни в законодавстві?

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?