Asana: керування робочими процесами може стати надзвичайно простим
Категория
Пресс-релизы
Дата публикации

Asana: керування робочими процесами може стати надзвичайно простим

Asana: керування робочими процесами може стати надзвичайно простим
Источник:  online.ua

Asana – це програмне забезпечення з допомогою котрого можна спільно працювати над проектами, контролювати виконання задач та підвищувати продуктивність співробітників. За допомогою цього сервісу є можливість здійснювати корпоративні діалоги, обмінюватися документацією, списком справ чи іншими важливими файлами. Для максимально повного використання ресурсу можна експлуатувати, як сам веб-сервіс, та і його мобільний додаток. В Україні офіційними партнерами сервісу Asana є компанія Сloudfresh, котра впроваджує та інтегрує дане рішення в бізнес.
Особливості сервісу Asana та його ключові функції

Погодьтеся, зараз дуже багато керівників керують компанією на відстані. Не рідкість, коли в штаті працюють фрілансери, що перебувають у різних країнах і звісно ж не можуть бути присутніми на оффлайн-зустрічах та нарадах. Інколи неможливо поспілкуватися з кожним працівником індивідуально, однак контролювати їхню роботу потрібно. Саме з цією метою і був створений хмарний сервіс управління проектами Asana.

Ось, які основні функції пропонує даний сервіс:

  • Можливість синхронізації у режимі реального часу на різних пристроях;

  • Перевірка вашого електронного адресу;

  • Можливість створювати детальний план дій на день, кілька днів чи певний період часу;

  • Перегляд завдань та проектів, відмічання пріоритетних справ та їх редагування;

  • Структурування проектів за спеціальними розділами;

  • Фітбеки до завдань, та можливість залишати коментарі чи лайки;

  • Обговорення проектів, прикріплення до них файлів, налаштування календаря, тощо.

Загалом, це відмінна альтернатива спілкуванню з допомогою електронної пошти.

Сервіс має чимало конкурентів, наприклад, Worksection, Basecamp, monday.com, Wrike. Однак, саме платформа Asana пропонує найбільш широкий функціонал за допомогою котрого колеги будуть завжди вчасно проінформовані про ту чи іншу задачу, її закриття чи необхідність доопрацювання.

Інтеграція та тарифні плани Asana

Компанія Asana співпрацює з сотнями брендів по всьому світу, завдяки чому можлива інтеграція їх сервісу з іншими додатками. Замість постійного вкладення різних файлів можна інтегрувати проект з додатками, які будуть часто для нього використовуватися і виконувати завдання всередині сервісу. Серед популярних рішень можна виділити Dropbox, Evernote, Google Drive, Gantt, Zendesk, Outlook, Slack. У платних версіях стають доступними інтеграції Adobe Creative Cloud, Usersnap, Microsoft Office 365 та інші. Важливо, що крім додатків іншого призначення, Asana можна інтегрувати з аналогічними інструментами управління проектами, на кшталт Jira або Trello. Тому команда може легко спілкуватися і добиватися швидкого прогресу у виконанні завдань, навіть якщо вони працюють в різних місцях.

Інтеграція з іншими інструментами управління проектами особливо корисна для великих організацій, в яких апріорі створюються команди різного розміру і напрямки, або які просто вважають за краще використовувати різні сервіси.

Стосовно вартості даного ПЗ, то існує кілька основних тарифних планів, котрі відрізняються функціоналом та можливостями та обираються кожною компанією індивідуально. Щомісячний тариф може стартувати від 10 доларів, а вартість тарифу Enterprise, котрий пропонує найбільше можливостей розраховується у кожному випадку індивідуально.

Підсумовуючи

Продукт Asana – це те, що може зробити організацію робочих процесів не лише продуктивною та ефективною, а й додати веселощів у рутинні обов’язки. Коментарі, веселі емоційні смайлики, лайки, все це зближує команду та налаштовує на позитив. Якщо ви хочете тримати руку на пульсі власного бізнесу, пора впроваджувати дане рішення у своїй компанії вже сьогодні.

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?