Гороскоп на 28 лютого для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 28 лютого для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 28 лютого для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

При знайомстві зі Стрільцем бажано - і обов'язково, якщо Стрілець стає для вас близькою людиною - з'ясувати, що саме для цього Стрільця насправді є справедливістю. І ніколи не зачіпати цю справедливість, - собі дорожче, повірте. Стрільці люблять руками. Їм потрібно вас торкатися, гладити, мацати, тикати пальцем в бік або лоскотати. Якщо не торкається - не любить. Стрільці-жінки багато чому корисному для сучасного життя навчилися у чоловіків: вибивати клин клином, уникати відповіді, не передзвонювати, вибирати найкраще і отримувати задоволення, - проте, їм за це часто дорікають все ті ж чоловіки.

Схоже, що Скорпіони люблять важкі життєві ситуації, тому що в їх натурі прагнути когось рятувати, вибиратися зі складної ситуації і взагалі перетворювати своє життя з сірого у яскраве і барвисте, наповнене емоціями і рухом.

Перш ніж грати зі Левом, переконайтеся чи не грає Лев з вами. Леви ненавидять улесливість, брехню і плітки за спиною. Щось не подобається? Скажи про це Леву в очі. Що було сказано за спиною, там же і залишиться разом з тим, хто це сказав. Леви не хочуть, щоб життя було як зебра, вони хочуть, щоб воно було яскравим як папуга.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 28 лютого, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 28 февраля 2020 року для Овнів

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні будьте обережні! Ваше прагнення піднести себе з кращого боку навряд чи завершиться успішно. Буде набагато краще, якщо ви на час поумерите свої амбіції. Крім того, вам слід замислитися над тим, а чи так вам потрібно культивувати неприязнь між вами і вашим конкурентом, адже поганий мир краще доброї сварки.

Гороскоп здоров'я для Овнів

В цей день вас можуть знову стурбувати вже вирішені, здавалося б, проблеми. Особливо остер Дамоклів меч над головою тих, хто нехтує профілактичними заходами і досить байдуже ставиться до сигналів, які подає організм. Сподіваємося, це не ви.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Для любителів виділитися з загальної маси, цей день, принаймні, з гастрономічною точки зору, особливо вдалим не буде. На сьогодні кращим вибором будуть традиційні страви, що-небудь на зразок класичного набору "щі да каша". Втім, задовольнити свої амбіції людини неординарної ви зможете, прийшовши в ресторан з особливо витонченою кухнею і гучно зробивши це замовлення.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні вашій коханій людині доведеться продемонструвати блискуче знання ваших шкідливих звичок, щоб жодна з них не привела цей день до сумного результату. Втім, з таким захистом вам нічого не страшно, повірте. Ваша половинка надійно стоїть на варті вашої безпеки.

Загальный гороскоп для Овнів

Зійде чи ви сьогодні на вершину як тріумфатор, заплутаєтеся в справах або наробите помилок - результати цього дня дуже довго будуть впливати на ваше життя. Так що краще вибрати перше.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 28 февраля 2020 року для Телеців

Кулінарний гороскоп для Тельців

Сьогодні у вашому меню неодмінно повинен бути суп. Можна, звичайно, взяти перший-ліпший, лише б мокрий був, але краще вибрати щось не зовсім традиційний. А враховуючи, що крім супу зірки рекомендують подбати про наявність в раціоні поліненасичених жирів, найбільш розумним вибором буде суп з авокадо. Він тим більше гарний, що подають його в будь-який час дня, і ніхто не стане показувати на вас пальцем, якщо ви будете їм вечеряти.

Гороскоп здоров'я для Тельців

Нині намагайтеся вживати більше продуктів, багатих жирними кислотами, сьомгу, наприклад лосося або авокадо. Це позитивно позначиться на роботі вашого серця, та й взагалі смачно.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні зірки рекомендують вам насолодитися усіма принадами життя, які вам доступні. Робити похмуре обличчя і на будь-яку пропозицію розважитися похмуро відповідати «я зайнятий» зараз не варто.

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні ваш улюблений людина стане щасливим володарем особливих прав і повноважень, які по відношенню до вас немає більше ні в однієї людини в цьому великому світі. Залишається сподіватися на те, що він розпорядиться отриманим скарбом дбайливо та розумно, як і личить вашій половинці.

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогодні глас розуму заглушить голос вашого серця. Будьте готові жити з наслідками того, що ви наробите, слідуючи його порад.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 28 февраля 2020 року для Близнюків

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Нині у вас може абсолютно несподівано і досить кардинально помінятися смак. Те, що здавалося делікатесом вчора, сьогодні не викликає ні найменшого апетиту, і навпаки - раніше улюблену страву виявиться поза всяких похвал. Ідеальна ситуація для того, щоб спробувати якомога більше нового. Краща національна кухня, причому яка саме - абсолютно не важливо.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогоднішній день буде дуже непростий для вас у психологічному сенсі. Вам доведеться перемогти дуже багато своїх страхів і ще більше забобонів ваших колег, щоб досягти своєї мети і добитися свого. Втім, у вас це повинно вийти, з вашою-то силою волі.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

В цей день вам може здатися, що для вас можливо навіть неможливе, адже все відбувається так саме тому, що ви насправді чітко поставили перед собою ту мету, якої ви хочете досягти.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні вашій коханій людині доведеться чимось допомогти вам по господарству. Причому доброю порадою він відбудеться навряд чи: або в магазин побіжить, чи до миття посуду приєднається, або виявиться прикутим до плити. Головне, щоб його це не дуже налякало.

Загальный гороскоп для Близнюків

Якщо ви зможете викроїти час для влаштування вечірки, або вас запросять на вже влаштоване - успіх вам буде забезпечений. Сьогодні вам не вдасться відкрутитися від почесного звання "Душа компанії".

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 28 февраля 2020 року для Раків

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні підходящий день для того, щоб посумувати. Як писав великий класик, «печаль моя светла»... Вона буде ще світліше, якщо розділити її з коханою людиною, яка просто потримає за руку, поцілує в чоло і зрозуміє. Поностальгируйте разом або помрійте про чудовому спільне майбутнє...

Кулінарний гороскоп для Раків

Нині не варто поспішати, причому до такої міри, що краще здатися оточуючим до неподобства повільним, ніж змусити себе ворушитися хоч трішки швидше равлики. Тому не варто замовляти відразу багато гарячих (або охолоджених) страв. Їх температура наблизиться до кімнатної, поки у вас дійдуть до них руки і зуби, що, безумовно, позначиться на смакових якостях, а цього б не хотілося, чи не так?

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні не намагайтеся діяти якось оригінально, придумуючи нові, незвичайні рішення проблем. Все геніальне просто, пам'ятайте про це і дійте так, як вам в першу секунди підказує ваш досвід і ваше професійне чуття. Таке рішення і буде найкращим.

Гороскоп здоров'я для Раків

Нині Раки будуть вельми метеочувствительны. Не важливо, є на що реагувати, чи ні - яка буде погода, така і настрій. І самопочуття.

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні ви зможете черпати силу від звуків власного голосу. Ви будете щасливі у всіх видах усних переговорів.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 28 февраля 2020 року для Левів

Загальный гороскоп для Левів

Перегляньте свої плани на найближчий час, можливо, ви помітите помилку, в них вкравшуюся, і ще встигнете її виправити. Не беріть на себе відповідальність за чужі дії сьогодні, навіть якщо повністю довіряєте людині.

Кулінарний гороскоп для Левів

Їсти одному нині не слід - знайдіть собі гідну компанію. Так бажано таку, в чиїй присутності не буде нудно. Якщо розважати вас будуть розмовами про політику та економічних питаннях - заїдати бесіду краще буде супом з бичачих хвостів, якщо ж ваш сотрапезник буде травити анекдоти - замовляйте раків з пивом, або креветок.

Гороскоп здоров'я для Левів

Сьогодні можете планувати візит до косметолога, однак варто це робити після п'ятнадцяти годин, адже саме після цієї години ваша шкіра найбільш сприйнятлива до будь-яких косметичних процедур, і вони принесуть максимальний ефект.

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогодні світила застерігають від спілкування з блондинами. І блондинками. Можливо, хтось, що має відповідний колір волосся, намагається вам насолити, а може бути, ви просто ризикуєте нарватися на класичну секретарку, спілкування з якою здатне і носорога довести до серцевого нападу.

Любовний гороскоп для Левів

Телефонний дзвінок застав вас в саму невідповідну хвилину. Візьміть Трубку обов'язково! Те, що вам скажуть, може значно змінити ваші плани на день, а то й на все життя. Цілком можливо, це буде ще один крок до того заповітного дня, коли Марш Мендельсона буде грати для вас!

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 28 февраля 2020 року для Дів

Кулінарний гороскоп для Дів

Сьогодні всі ваші дії повинні бути виключно добре продумані і скоординовані. Більше того, вони повинні підкорятися абсолютно певним принципам. Збираючись на обід, прокрутіть в голові пару-трійку можливих варіантів складу трапези, постарайтеся при цьому врахувати свої смаки, уподобання своїх супутників, якщо такі виявляться поруч, і зрозумієте, як це можна пов'язати з рекомендацією не їсти ні м'яса, ні риби.

Любовний гороскоп для Дів

Ви сьогодні абсолютно чітко знаєте, що можна і що не можна. Причому звідки ви взяли ці обмежувачі – не знаєте навіть ви. Тим не менш, всі ваші близькі та рідні зобов'язані цього дотримуватися, щоб не нарватися на ваш праведний гнів. Розкажете потім, як бути суворим охоронцем звичаїв?

Гороскоп здоров'я для Дів

Сьогодні зірки рекомендують вам бути м'якше і уважніше з тими, хто вас оточує. Можливо, це виявиться непростим завданням: навряд чи у вас на всіх вистачить терпіння. Однак для вашого здоров'я це буде просто необхідно.

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні ви не будете страждати надмірною терпінням. Страждати будуть оточуючі, так що, щоб уникнути непотрібних конфліктів, краще з самого ранку попередити їх, щоб даремно вас не дратували.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні вам знадобляться поради, які вам дадуть представники старшого покоління. Саме завдяки їм ви зможете вирішити ту чи іншу задачу під час робочого процесу, витративши на неї мінімум фізичних і розумових зусиль. Головне – уважно прислухатися і все запам'ятовувати.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 28 февраля 2020 року для Терезів

Любовний гороскоп для Терезів

Терезам сьогодні зірки пророкують самотність, яке може сильно засмутити вас ближче до вечора. Не варто урізноманітнювати існування компанією телевізора - нині краще зателефонувати друзям. Навіть якщо в гості до вас ніхто прийти не зможе, хоч по телефону поболтаете.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні у вас буде зовсім не так багато роботи, як вам це здається на перший погляд, однак ви цілком можете виконувати її довго і навіть майже нескінченно, бо постійно будете відволікатися на всякого роду незначні дріб'язки або зовнішні подразники. Тримайте себе в руках.

Загальный гороскоп для Терезів

Пошукайте корінь проблеми, сьогодні чи не останній день, коли його ще можна буде витягти. Потім він піде занадто глибоко і проблема може залишитися з вами назавжди.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Сьогодні дуже важлива ваша здатність проявити активність у всьому, де тільки можна її проявити без шкоди для власного здоров'я. Неодмінно добре поїжте вже з ранку - сніданок, як відомо, треба з'їсти самому. Вельми бажано, щоб він не складався з чашки кави, печенюшки і йогурту, набагато доречніше буде тарілка гречаної каші з молоком. Ранок вже закінчилося, а поїсти ще не вдалося? Тоді бігом марш негайно, і голодним не повертайтеся!

Гороскоп здоров'я для Терезів

Якщо ви любитель ранкових пробіжок, то сьогодні вам краще утриматися від свого улюбленого виду спорту, оскільки це може викликати неприємні наслідки для серця. А для пробіжок краще вибрати денний або вечірній час.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 28 февраля 2020 року для Скорпіонів

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Ваше життя сьогодні буде підпорядкована розпорядку, який встановлювали не ви. Багато чого доведеться робити якщо не крім власної волі, то, принаймні, без жодного задоволення. Щиро сподіваємося, що трапези вдасться уникнути цієї нещасної долі, і їсти ви все-таки будете охоче і з апетитом. Справді, як ще можна їсти юшку, не через силу ж? Чай, не дем'янова.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

В цей день ваша кохана людина-то вас налякає. Причому, можливо, досить сильно. Втім, велика ймовірність і того, що це він так жартує, дещо своєрідно. Тому, якщо переконайтеся в тому, що нічого страшного насправді не сталося, не застосуєте показати йому ваше незадоволення.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні цілком ймовірно вторгнення особистого життя в життя ділову. І це буде чудово – адже не дарма ви відчуваєте легкість і емоційний підйом! Давно вже відомо, що якщо на душі все добре, то й справи йдуть, і проблеми самі собою вирішуються. Головне, не зупинятися на досягнутому!

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам може виявитися досить важко продуктивно сприймати, а вже тим більше обробляти, яку-небудь інформацію. Краще б, звичайно, змусити цим займатися кого-небудь іншого.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині вам, можливо, доведеться поміняти нещодавно прийняті на озброєння плани щодо якого-небудь лікування. Зараз ви можете отримати інформацію про більш безпечному та ефективному для вас метод.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 28 февраля 2020 року для Стрільців

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні вашій коханій людині не доведеться двічі нагадувати вам про те, що робота – не вовк і в ліс не втече. Ви це чудово будете пам'ятати і без його допомоги. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб і ваша робота перейнялася цією думкою – і виявилася не вовком.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Сьогодні у вас напевно знайдеться привід трохи поплакати. Зірки стверджують, що причина буде в ріпчастій цибулі.

Любовний гороскоп для Стрільців

В цей день ваша половинка може дратуватися по дрібницях, псуючи тим самим настрій всім оточуючим і вам в першу чергу. Звичайно, ідеальним варіантом було б вести себе бездоганно і закликати до того ж оточуючих, але це, як ви самі розумієте, з області фантастики. Доведеться стиснути зуби та почекати.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Якщо до цього з вашим самопочуттям були якісь проблеми, то що день, швидше за все, ви зможете відчути деяке поліпшення. Продовжуйте лікувальні заходи, щоб стабілізувати і ще поліпшити свій стан.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні ви будете комфортно себе почувати в будь-якій компанії, відчуваючи себе частиною чогось великого і потрібного. Вам на рідкість легко буде стримати будь обіцянку, що, правда аж ніяк не є підставою, щоб роздавати їх направо і наліво.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 28 февраля 2020 року для Козерогів

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні вас може здолати відчуття безпорадності перед обличчям величезної кількості непосильних справ. Вони, однак, від цього не просунуться, і якщо вам не зовсім байдужа їхня доля, доведеться взяти себе в руки і почати активну життєдіяльність через не можу.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Якщо ви давно мали намір щось сказати вашому начальникові – сьогодні самий відповідний для цього день. Тільки підготуйтеся до важливої розмови з усією відповідальністю, продумайте деталі одягу і всі мовні звороти, які вам належить вжити. Дуже стане в нагоді.

Любовний гороскоп для Козерогів

Цей день для вашого тандему буде спокійним і безхмарним. Сонце буде світити вам яскраво і однаково, температура виявиться помірною і сприятливою для спільної життєдіяльності... загалом, цілком приємний штиль, яким можна насолоджуватися, благо він ненадовго.

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Нині вам рекомендується звернути особливо пильну увагу на морепродукти, можливо, навіть екзотичні. Креветки, лангусти і навіть риба фугу припадуть дуже до речі. Головне – не беріться готувати останню особисто.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Нині ви можете зопалу з'їсти що-те, чого вам не слід було, після чого весь день вас буде мучити комплекс провини. Навіть якщо не можна, але дуже хочеться - все одно не можна. Уникайте тих місць, де подають недозволену їжу або напої. Опиратися спокусі буде надто складно, а розплата за слабкість не забариться з'явитися за вашу душу.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 28 февраля 2020 року для Водоліїв

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогодні ви будете надмірно різання, постарайтеся контролювати свої слова. А то залякати-то ви всіх залякаєте, а що потім робити будете?

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

В цей день Водолії можуть зіткнутися з такими серйозними проблемами, як головні і м'язові болі, а також швидка стомлюваність. Щоб не погіршити ситуацію ще більше, намагайтеся правильно розпланувати сьогоднішню активність.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні зірки рекомендують вам з вашим коханою людиною разом почитати якусь цікаву книгу, можна вголос і за ролями. Це ще більше зблизить вас і дасть вам їжу для довгих нічних або вечірніх розмов, обговорень і міркувань. Нехай вони виявляться плідними!

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Нікчемні кадри вбивають все і можуть принести такий збиток, що навіть різні кризи здадуться несерйозними. Якщо саме ви відповідальні за набір персоналу, то сьогодні особливо ретельно перевіряйте нові кандидатури, і ні в якому разі не приймайте поспішних рішень.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні найбільше задоволення вам принесе обід, з'їдений на самоті. По-перше, говорити з сотрапезником не доведеться, по-друге - не потрібно буде напружуватися з приводу того, в якій руці у вас хліб, а в якій - вилка, і нарешті, ви зможете з'їсти стільки, скільки захочете, абсолютно не піклуючись про те, що про вас подумають оточуючі. Просто апетит сьогодні буде видатним.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 28 февраля 2020 року для Риб

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні вашій коханій людині непросто буде вам у чомусь зізнатися. Однак він все-таки зробить це всупереч усім своїм страхам, переживань і нежеланиям. Постарайтеся оцінити цей жест з його боку, оскільки вчинок буде дійсно рішучим і неабияким.

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні вам буде непросто відвернутися від роботи хоча б на мить. І хоча ви не будете займатися нею безпосередньо від і до, протягом усього дня і половини ночі, але ваші думки будуть присвячені їй, тільки їй і виключно їй. Що ж, ваші родичі і друзі можуть їй позаздрити.

Гороскоп здоров'я для Риб

Сьогодні зірки рекомендують вам берегти себе від переохолодження. Не час демонструвати загартування, навіть якщо вам і справді зовсім не холодно.

Кулінарний гороскоп для Риб

Якби будете сьогодні хоча б зрідка виходити на вулицю, там, на вулиці, та пообідайте. Зайдіть в якийсь ресторанчик, або в кафе що симпатичніше. На худий кінець, сжуйте шаурму. Приймати їжу в домашніх умовах вам сьогодні не рекомендується. Не зловживайте спиртними напоями. Стаканчик червоного вина - це максимум, що ви можете собі сьогодні дозволити.

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні ви маєте реальний шанс збагатитися. Досвідом чи, готівкою чи - про те зірки мовчать.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?