Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Дуже хочеться сісти і просто поговорити з кимось по душам. Говорити без перестанку всю ніч. Дивитися разом на нічне небо, мріяти разом, згадувати красиві і кумедні моменти з минулого, багатозначно мовчати. Рибам часто страшенно не вистачає саме такого проведення часу. саме жінка-Риба всерйоз здатна задатися питанням: навіщо мені цей чоловік в будинку, якщо всі свої проблеми я вирішую сама? "Раптом" - це друге ім'я Риб! Раптово засумували, раптово засміялися, раптово образилися - і знову все як завжди. Риби, мабуть, наненав'язливіший знак Зодіаку, але якщо їм щось дійсно потрібно - вони доб'ються свого обов'язково.

Стрільці не бояться в чомусь зізнатися. Вони бояться, що їх зізнання неправильно зрозуміють, тому що найчастіше так і трапляється.

Овни - знак Зодіаку, який не відрізняється егоїзмом. Овни просто вміють жити для себе, що зовсім не означає їх зарозумілість - просто люди, що народилися під цим знаком Зодіаку, не вважають за необхідне посміхатися абсолютно всім і кожному. Крім цього, Овни не зухвалі - просто вони не лізуть за словом в кишеню; і звичайно ж вони зовсім не ревниві - вони звикли бути єдиними.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 29 березня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 29 марта 2020 року для Овнів

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні розташування зірок, що відповідають за долю Баранів, сприяє заняття садівництвом та квітникарством. Але це ще не все - у вас можуть несподівано (чи цілком очікувано) прокинутися виняткові організаторські здібності. Так що з квіточками возитися, схоже, доведеться всьому вашому сімейству.

Загальный гороскоп для Овнів

Сьогодні вам ні в якому разі не можна йти напролом. Проламати-то проломаете, а далі що? Якщо ви не в змозі відповідним чином викрутитися, краще почекайте.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні комусь особливо діяльному конче знадобиться ваша допомога. Відкрутитися не вдасться — посилання на те, що у вихідні люди повинні відпочивати ні на кого враження не справить. Доведеться працювати, нічого не поробиш.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Нинішній день особливо вдалий для того, щоб підкріпитися пельменями або їх найближчими родичами - мантами. Не з пакетика, зрозуміло, а справжніми, ручної роботи, з правильно приготованим м'ясом з тонкого тіста. Їсти зі сметаною, на худий кінець (ну що робити зі звичкою не посперечаєшся) - з оцтом. Але ні в якому разі не з кетчупом або майонезом.

Гороскоп здоров'я для Овнів

В цей день Овнам не слід перевантажувати свій зір, оскільки зараз наслідки надмірної напруги не пройдуть непоміченими. Вам також слід подбати про правильну роботу кишечника.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 29 марта 2020 року для Телеців

Кулінарний гороскоп для Тельців

Нині на ваші слова, що закликають до вас приєднатися, можуть і не відреагувати. Ну та гаразд, ідіть один, вам же більше смачного дістанеться. І не бійтеся, залишитися на самоті, можливо, до вас приєднаються пізніше. Навряд чи хто по зрілому міркуванні відмовиться від пари-трійки страв мексиканської кухні, яку вам на сьогодні рекомендують зірки.

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогодні вами опанує легке безумство, яке, всупереч поширеній думці, анітрохи не наблизить вас до заповітної мети. Так що, якщо не хочете, щоб день пропав даремно, постарайтеся свої пориви приборкати.

Гороскоп здоров'я для Тельців

Сьогодні вас може підвести пам'ять - вам здається, що з такою ситуацією ви вже зустрічалися і знаєте, що робити, ан ні, це не так. Якщо справа стосується самопочуття та методів приведення себе в порядок, помилкова впевненість буде особливо недоречно.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні сприятливий день для тих, хто шукає роботу. Сміливо вирушайте на співбесіду і нічого не бійтеся, будьте переконливі і проявіть холоднокровність. У вас високі шанси отримати бажане.

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні ваш улюблений чоловік захоче мати над вами ще більший вплив. Що вам може не сподобатися. Тому приготуйте на всяк випадок переконливу аргументацію, яка б довела вашій половинці необхідність вашої волі.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 29 марта 2020 року для Близнюків

Гороскоп здоров'я для Близнюків

В цей день зірки рекомендують Близнюкам берегти очі з особливою ретельністю. Не тріть очі і по можливості не користуйтеся косметикою. Від чування перед телевізором теж варто відмовитися.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Сьогодні з їжею слід бути обережніше. Будь-яке придбання, вчинене нині, втім, як і втрата, залишиться з вами надовго. Так що наїдатися до печії, болю в шлунку або набору пари-трійки зайвих кілограмів не варто. Краще посидіти на максимально здоровою і легкої їжі, не так і страшно, недовго.. Їжте фрукти (але не цитрусові), овочі, зерновий хліб.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні у вас буде пісенне настрій. Цілий день ви будете наспівувати собі під ніс (а може, і на весь голос) ваші улюблені пісні. Добре, якщо у вас є слух. Якщо ж немає – залишається тільки поспівчувати вашим рідним і близьким. У такому випадку постарайтеся співати тихіше або з собою наодинці. До речі, спільне спів з коханою людиною тільки зміцнить ваш союз.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогоднішній день запам'ятається вам надовго. З незалежних від вас обставин вам доведеться кардинально змінити плани, якщо вони у вас були. Все, що вам доведеться робити зараз — дуже важливо і вкрай терміново. Зате годинник ці ніяк не можна буде назвати прожитими даремно.

Загальный гороскоп для Близнюків

Переконайтеся, що не забули включити в плани на сьогоднішній день хоч півгодини відпочинку, а якщо забули - негайно виправте помилку. Ви ризикуєте себе заганяти.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 29 марта 2020 року для Раків

Загальный гороскоп для Раків

Не приймайте сьогодні остаточних рішень, для них ще занадто рано. Ви поки не знаєте всіх деталей, а серед втрачених можуть бути значимі.

Гороскоп здоров'я для Раків

Нині ефект від прописаного вам лікарського препарату може дещо розчарувати вас. Є ймовірність, що ви придбали підробку, але було б краще ще раз проконсультуватися з лікарем.

Любовний гороскоп для Раків

Самотність у натовпі – це про вас. Навіть поруч з коханою людиною ви будете почувати себе незрозумілим і нікому не потрібним. Постарайтеся ніяк не демонструвати вашій половинці ваші настрої: вона може вирішити, що все через неї і засмутитися. А вона ні в чому не винна.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні сприятливий день для того, щоб відкрити всі вікна і двері – і насолоджуватися вітром, свіжим повітрям, атмосферними опадами та іншими погодними явищами — з чим пощастить. Головне — не простудитесь. А робота? У роботі краще зробити перерву. Ви заслужили право на свободу, хоча б ненадовго.

Кулінарний гороскоп для Раків

Сьогодні ви можете з'їсти щось, зовсім для їжі не призначене. Нічого страшного, звичайно, не трапиться, але народ ви можете повеселити понад міру, зовсім того не бажаючи. Тому не поспішайте відправляти в рот все, що знайдете на своїй тарілці, мало чи, може, та деталь оформлення страви, яка так весело хруснула у вас на зубах, була не більш ніж деталлю оформлення.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 29 марта 2020 року для Левів

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогодні у другій половині дня ініціатива перейде у ваші руки. Так що від вас потрібно лише правильно скористатися таким подарунком долі, демонструючи послідовність своїх дій і надійність своїх слів.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні чудовий день для того, щоб почати колекціонувати. Звичайно, можна збирати і нешкідливі марки, і скляні іграшки, і рожевих слоників. Вам цілком може прийти в голову збирати шанувальників. Нині в колекцію якраз повинен потрапити дуже непоганий екземпляр.

Кулінарний гороскоп для Левів

Можливо, вам доведеться боротися з нерозумінням в рядах оточуючих вас людей. Чому вони вирішать, що їм набагато краще відомо, як саме вам слід харчуватися, і що конкретно ви будете сьогодні їсти. Не піддавайтеся - вибирайте тільки те, що дійсно викликає у вас апетит. Ніщо не викликає? Значить, просто вирушайте в інше місце, благо, вибір великий.

Гороскоп здоров'я для Левів

Якщо у цей день у вас не очікується ніяких серйозних і важливих заходів, то непогано було б провести розвантажувальний день, можливо навіть на одній воді. Однак стежте за самопочуттям: якщо відчули, що вам недобре, не варто себе мучити.

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні основне занепокоєння вам буде доставляти ваш друг. Він настільки стурбований проблемою отримання того, що він хоче, що не занадто контролює свої дії. Ваше завдання - вберегти його від неприємностей.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 29 марта 2020 року для Дів

Загальный гороскоп для Дів

Навіть у суперзірок є деякі потреби, а оскільки ви навряд чи є такий, для їх задоволення вам буде потрібно прикласти деякі зусилля. Розважтеся ввечері.

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні вам доведеться повправлятися в оптимізмі й навчитися знаходити навіть у самій безрадісної ситуації позитивні моменти. А їх, повірте, чимало, варто тільки захотіти, придивитися і побачити. Якщо у вас вийде – ваше особисте життя знову розцвіте як травнева троянда.

Бізнес-гороскоп для Дів

Ви повні сил і бажання добре попрацювати, однак, чому ви весь час чекаєте, коли вас до цього хтось підштовхне. Не варто скаржитися друзям, що ви втратили орієнтир у житті і на роботі. Може пора вже стати сильною особистістю і самостійно все вирішити? Задумайтеся над цим.

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день Дівам слід було б виключити зі свого раціону такі продукти, як копченості і маринади, оскільки вони можуть в значній мірі погіршити процес травлення і нашкодити шлунку.

Кулінарний гороскоп для Дів

Якщо сьогодні, з ранку раніше, ваш організм захоче скуштувати порцію окрошки, запропонуйте йому трохи потерпіти. Навряд чи у вас будуть сили і бажання, щоб негайно вирушати на її пошуки і, тим більше, намагатися приготувати це блюдо самостійно. От увечері - інша справа. Знайти заклад, де подають окрошку, особливої праці для вас не складе.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 29 марта 2020 року для Терезів

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні наитяжелейшей проблемою може стати рішення питання про вибір кольору носової хустки. Решту труднощів викликати не повинно.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні ви отримуєте унікальну можливість досягти успіху у всіх ваші починаннях, якщо правильно поставитеся до довіреній вам справі. Якщо ж неправильно – всі ваші зусилля підуть прахом, як не прикро це усвідомлювати. Що ж, кожна людина сам коваль свого щастя.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Сьогодні ви можете отруїтися неякісної або просто несвіжою їжею, тому зірки рекомендують вам зробити все можливе для того, щоб максимально берегти ваш шлунок.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Якщо ви в курсі, що паста буває не тільки зубний, нинішній день буде для вас досить непоганий. Принаймні, в кулінарному сенсі. Скуштуйте спагетті з коктейлем з морепродуктів і соусом на основі білого вина. Але ні в якому разі не намагайтеся проковтнути це блюдо з космічною швидкістю - поспіх, як відомо, хороша лише при лові бліх і тому подібних неприємних комах.

Любовний гороскоп для Терезів

Якщо ваші сусіди налаштовані один до одного або до вас вороже, є велика ймовірність того, що саме вам доведеться всіх мирити, попередньо зваживши всі "за" і "проти". Питання має вирішитися у будь-якому випадку позитивно для всіх зацікавлених сторін.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 29 марта 2020 року для Скорпіонів

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Сьогодні зірки рекомендують вам уподібнитися зайцю - ні, не їздити без квитка, а їсти якомога більше моркви і пити морквяного соку. Користі принесе море. Щодо шкоди... Можливо, ви забрудните одяг.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Таке враження, що вже всім, крім вас, ясно, що ваша діяльність стала тягарем. Ви зовсім забули, що можна і потрібно думати про щось інше, крім роботи, їздити в інші місця, крім роботи. Ви стали на себе не схожі, так що настала пора рішуче все поміняти, дійте.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Сьогоднішній день хороший для показування фокусів. Що може бути краще для приготування фондю? Особливо вдалими будуть солодкі варіанти (коли шматочки бісквіта або фруктів занурюються в гарячий шоколад), а також приготовані за рецептами, що включає рибу або морепродукти, скажімо, німецьке рибне фондю з люцианом, або каліфорнійське з креветками.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вашій коханій людині захочеться довести істинність якогось переконання, з яким ви будете категорично не згодні. Справа може навіть дійти до серйозної сварки. Проте все ж хочеться вірити в те, що один з вас буде достатньо розумним для того, щоб її уникнути.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ви будете неоціненним помічником для тих людей, які не можуть самі розібратися в навколишньому ситуації. Прийняти якісь рішення за інших ви зможете без праці, хоча в тому, що стосується ваших особистих справ, можете виявитися настільки ж безпорадні як і інші.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 29 марта 2020 року для Стрільців

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Хороший день для того, щоб внести в своє меню кілька штрихів корейської кухні. Цілком проводити його у відповідному ресторані необов'язково, а ось додати до м'яса гострої корейської моркви або капусти чим-чі було б зовсім не зайвим. Непогані також баклажани і цвітна капуста, а ось кальмарів сьогодні є не слід.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Не варто сьогодні надто сподіватися на те, що відпочинок буде тривалим і продуктивним. Можливо, його не буде зовсім. Навіть у вихідні дні трапляються аврали, і зірки не виключають можливості, що в цей день випадок буде тим самим. Налаштуйтеся заздалегідь.

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні ваш улюблений людина може викликати в вас злість і роздратування, причому в незалежності від того, що він буде або не буде робити. Негатив буде абсолютно автономним почуттям, яке зірки рекомендують вам тримати при собі або виплеснути тільки на папір. Ні в якому разі не на вашу половинку!

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Сьогодні вам може піти на користь провести цей день у тиші та спокої, можливо, що зараз самотність допоможе вам зібратися з думками і прийняти потрібне рішення для подальшого підтримання вашого здоров'я.

Загальный гороскоп для Стрільців

Як відомо, війна - дурниця, головне - маневри. Ваші проблеми важко вирішити, треба лише знайти вірний підхід.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 29 марта 2020 року для Козерогів

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Зіткнувшись з якою-небудь серйозною проблемою, спробуйте знайти досвідченого людини, який міг би вам допомогти в цьому. Причому зовсім не обов'язково, що це буде ваш колега, можливо, що хтось з ваших близьких чи рідних людей не настільки вже і некомпетентний у вашій професійній сфері.

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Нині намагайтеся всіма силами не піддаватися суєті, з причини постійних стресових ситуацій велика небезпека підвищеного артеріального тиску, а також загострення проблем з серцем.

Любовний гороскоп для Козерогів

Не соромтеся своїх почуттів! Якщо любите, сміливо говорите про це, а ще краще – співайте, кричіть! Можете піти раді Олега Мітяєва і написати під заповітними вікнами «З добрим ранком, кохана» Або «улюблений» - на ваш розсуд. Сьогодні все це не тільки можна, але і потрібно.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Нині їжте лише те, чого не пробували раніше. Ну чи не пробували в приготуванні цього кухаря. Або просто давно не їли, якщо все вже перепробовано. Звичні смаки не будуть радувати вашу мову так, як те, що може дати ефект новизни. Ну а якщо вам вдасться при цьому дотримуватися рекомендації їсти м'ясо птиці, тушковане з прянощами - вважайте, день вдався.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні можете не побоюватися занудливий і дратівливих вас людей. Якщо їм і вдасться залучити до своєї сумної особи вашу увагу, то настрою вони вам зіпсувати не зуміють.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 29 марта 2020 року для Водоліїв

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Нині вам не слід було б захоплюватися різними тонізуючими напоями незалежно від того, що саме написано на їх упаковці.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Дотримуйтесь першому ж зі своїх гастрономічних бажань сьогодні, наскільки б недоречним воно вам не здалося. Воно буде найбільш точно відповідати дійсним потребам вашого організму в поживних речовинах. Якщо результат не сподобається - заїжте фруктами, вони ніколи не зашкодять. Особливо гарні на сьогоднішній день будуть яблука з грушами, але можна і цитрусових додати.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вам буде тепло від того, що ви будете точно знати, для кого-то радість хоча б те, що ви просто існуєте на цій планеті і зрідка посміхаєтеся йому. Постарайтеся робити це частіше – і чиєсь життя стане ще більш щасливою. А може бути, прийшла пора вже і привітатися?..

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Щось змінилося в навколишньому вас світі, а ви не можете зрозуміти, як пристосуватися до цих змін? Значить, ще рано — почекайте, поки це стане очевидно.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогоднішній день не з тих, які можна без особливого жалю витратити даремно. Нині вам буде надано величезну кількість різноманітних можливостей, і упустити їх було б непрощенним марнотратством.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 29 марта 2020 року для Риб

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні ви ризикуєте відкусити більше, ніж зможете прожувати. Постарайтеся стримати апетит.

Бізнес-гороскоп для Риб

Навіть якщо вам здається, що оточуючі не оцінюють вас по достоїнству, не помічають ваших заслуг, не хвилюйтеся – це не більш ніж ілюзія. Акуратно нагадайте про себе, але ні в якому разі не зривайте і не ображайтеся – образа буде невиправдана.

Кулінарний гороскоп для Риб

Сьогоднішній день добре підходить для того, щоб долучитись до чогось великого. Влаштуватися на роботу в Microsoft, наприклад, або з'їсти біфштекс з слонячого м'яса. За браком такого екзотичного продукту можна обмежитися лосятиною або ведмежатиною - вони, начебто, теж немаленькі. В крайньому випадку - кониною, хоча конячку шкода.

Гороскоп здоров'я для Риб

В цей день Риб чекає якась досить серйозна перемога. Можливо, це буде перемога над тим чи іншим захворюванням, з яким ви давно боретеся. Зробіть все можливе для того, щоб не упустити такий шанс.

Любовний гороскоп для Риб

В цей день ваша кохана людина буде ображатися на якісь ваші дії чи слова, причому в його реакції ви не углядите ніякої логіки, навіть якщо будете дуже старатися. Тому постарайтеся просто бути з ним гранично обережним і не робити необачно нічого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?