8 кращих освітніх платформ онлайн: збережіть в своїх закладках!
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

8 кращих освітніх платформ онлайн: збережіть в своїх закладках!

8 кращих освітніх платформ онлайн: збережіть в своїх закладках!
Джерело:  online.ua

Світ стрімко розвивається і щоб за ним встигнути, потрібно постійно самовдосконалюватися. У наш час знання застарівають дуже швидко. Тому, щоб домогтися успіхів, шкільної або вузівської освіти вже недостатньо. Де шукати актуальну інформацію? Давайте дізнаємося.

Путівник по розуму

Зараз існує безліч можливостей для саморозвитку: телепередачі і відеоблог, безкоштовні навчальні програми, освітні платформи і інформаційні ресурси. Маючи домашній інтернет і телебачення, ми отримуємо доступ до такої кількості інформації, про який ще десять років тому не могли і мріяти. При цьому, споживати все підряд заняття досить безглузде.

Для початку визначтеся з цілями, які саме навички ви хочете прокачати, яку інформацію отримати. Знайти все необхідне ви можете на перевірених освітніх платформах.

Twirpix — велика бібліотека наукових, навчальних і науково-популярних книг. Доступ до інформації, ви отримуєте за бали, нараховані при реєстрації, а в подальшому за розміщення нових матеріалів.

EdEra — вітчизняний проект для самоосвіти. На ньому можна знайти курси «Українська мова і література», «Англійська мова», «Біологія», «Географія» та інші предмети. Вартість навчання визначає сам учень.

Academic Earth — тут ви знайдете лекції по соціології, історії мистецтв, хімії, біології та інших предметів викладачів провідних університетів світу — Гарварда, Прінстона, Єля, Стенфорда і т. д. Користуватися ресурсом можна безкоштовно, головне, знати англійську мову — лекції йдуть без перекладу.

Гіпермаркет знань — тут ви знайдете все, що стосується шкільної освіти в Україні — підручники, дидактичні матеріали, практичні заняття, тренінги, перевірочні тести і домашні завдання. Використовувати ресурс можна безкоштовно.

University of the People — щоб стати студентом цього безкоштовного міжнародного університету вам знадобитися знання англійської мови. Правда, якщо ви не отримаєте грант на навчання, іспити в кінці кожного курсу все-таки доведеться сплатити. Вартість залежить від предмета і регіону, в якому проживає студент.

TED — освітній майданчик, на якому починаючи з 1984 року збираються вчені, люди мистецтва, бізнесмени і т. д. Сюди може прийти будь-хто кому є чим поділитися. Тут можна знайти відеолекції (з російськими субтитрами) на абсолютно різні теми від історії архітектури до проблем гендерної нерівності.

Академія Khan — тут можна знайти відео-курси різної тематики на 20 мовах світу.

Coursera — дуже популярна англомовна освітня платформа, яка співпрацює з провідними університетами світу. Тут ви не тільки можете знайти потрібний вам курс і пройти навчання, але і знайти однодумців, поспілкуватися з однокурсниками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?