Гороскоп на 15 лютого для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 15 лютого для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 15 лютого для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Схоже, що Скорпіони люблять важкі життєві ситуації, тому що в їх натурі прагнути когось рятувати, вибиратися зі складної ситуації і взагалі перетворювати своє життя з сірого у яскраве і барвисте, наповнене емоціями і рухом.

Риби не бояться відчувати, вони бояться потонути в почуттях. Для Риб одна людина дійсно може стати цілим світом.

Більшість Козерогів вважають, що існує вікова дискримінація: чим старше Козеріг, тим більше він дитина. "Ну і що, що мені не 9 років, - я теж хочу пострибати на батуті!" Козероги люблять дивних людей. Цей анекдот про Козерогів: "вони не люблять, коли до них торкаються просто так: або між вами щось є, або ви кіт, або "не чіпайте мене, будь ласка".

Читайте щоденний гороскоп на кожен день для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 15 лютого, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 15 февраля 2020 року для Овнів

Кулінарний гороскоп для Овнів

Нині вам буде досить непросто впоратися з собою - ваш мозок, душу, а також і шлунок будуть роздирати найрізноманітніші бажання, зібрати які воєдино не під силу нікому, і вам в тому числі. Чимось доведеться пожертвувати. У питаннях гастрономічних цим щось треба вибрати закуски. Краще обійтися зовсім без них, ніж провести пів дня у важких і безглуздих роздуми на тему "що ж замовити?". Замовляйте відразу м'ясо, і побільше.

Загальный гороскоп для Овнів

Постарайтеся сьогодні не показувати нікому свою спину. Це досить вразливе місце, а нині на вас можуть напасти в тому чи іншому сенсі цього слова.

Любовний гороскоп для Овнів

Настрій сімейних Овнів буде сьогодні коливатися від поганого до дуже поганого. Вам не вдасться зосередитися на вирішенні низки серйозних сімейних проблем, що може тільки зіграти на руку вашим недоброзичливцям. Не йдіть на поводу у своїх емоцій - навряд чи вони сьогодні будуть гарним порадником.

Гороскоп здоров'я для Овнів

В цей день ваш оптимізм допоможе вам підтримати ваше здоров'я на тому рівні, якого вона цього заслуговує, тобто на найвищому! Зробіть все можливе для того, щоб зовсім не сумувати і не впадати у відчай під що б то ні стало.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Нині особливо вдалими будуть покупки для дому. Ви зможете придбати те, про що ви давно мріяли, причому удару по гаманцю зумієте уникнути. Поспішайте цим скористатися.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 15 февраля 2020 року для Телеців

Гороскоп здоров'я для Тельців

В цей день у вас можуть загостритися деякі захворювання, пов'язані з вашої статевої приналежністю. Однак переживати не варто: будь-яка консультація лікаря, особливо своєчасна, вирішить всі ваші проблеми.

Любовний гороскоп для Тельців

В будинку Тельців у цей день може без їх відома статися щось, наслідками чого вони будуть не особливо задоволені. Швидше за все, до кого із членів вашої сім'ї нагрянуть гості, і вам доведеться то готувати для них, то прибирати після їх відходу, то чи журитися, що це навала зовсім сплутало ваші плани.

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогодні у вас не буде необхідності якось виправдовувати свої дії. Вам пробачать все що завгодно, хоча зловживати цим, мабуть, не варто.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Можна сказати, що у вас настала енергетична криза, ви відчуваєте себе спустошеним. Постарайтеся трохи розслабитися, на роботі поки все відмінно, так то ви можете подумати і про себе коханого. Не витрачайте багато сил задля якнайшвидшої реалізації планів.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Направте на вирішення наявних гастрономічних проблем всю міць власного могутнього розуму. Нехай він, після довгих і важких роздумів, повідає вам про те, чи варто нині є на обід юшку або краще обмежитися тривіальним курячим бульйоном. А також зробить нелегкий вибір між эклером зі збитими вершками і невеликий гілочкою винограду.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 15 февраля 2020 року для Близнюків

Любовний гороскоп для Близнюків

Якщо сьогодні у вас все валиться з рук, шукайте розради в тому, що вас люблять. Ви ж улюблені, чи не так? Це, до речі, цілком можна використовувати і в практичних цілях - попросіть поради і допомоги, наприклад, у батьків. Або, якщо питання не за їх профілем - у інших членів родини.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Будьте спокійні і м'які — хоча б зовні. Сьогодні не самий вдалий день, щоб демонструвати оточуючим своє незадоволення. Можете поки накопичити матеріал для наступного розбору польотів .

Кулінарний гороскоп для Близнюків

На столі сьогодні повинно бути багато невеликих квантів їжі. Бажано різноманітних. Якщо будете готувати самостійно - згадайте про існування таких зручних форм, як канапе і тарталетки для салатів. Якщо ж вам треба роздумувати, куди піти поїсти - сміливо обирайте заклад зі шведським столом.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Нині звертайте увагу на терміни придатності продуктів: велика ймовірність отруєння простроченими товарами. Якщо у вас щось викликало підозру, краще не ризикуйте і викиньте підозрілий продукт від гріха подалі.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні все буде хоч трішки, але краще, ніж ви розраховували. Варто скористатися цією обставиною і не надто соромитися в розрахунках.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 15 февраля 2020 року для Раків

Загальный гороскоп для Раків

Вам приносить задоволення прийняття на себе велику відповідальність. Праця хоч і будуть тяжкі, але принесуть задоволення, бо вам вистачить сил довести їх до кінця.

Гороскоп здоров'я для Раків

Нині у Раків можуть виникнути проблеми з-за надмірної нервозності і дратівливості. Не дозволяйте їм віднімати у вас життєві сили.

Кулінарний гороскоп для Раків

Не варто розраховувати на те, що сьогодні про вашу трапезу хоч хтось подбає. Все доведеться робити самому. Причому не виключено, що починаючи з героїчною видобутку продукту. Відповідний день для полювання або риболовлі з подальшим приготуванням і урочистим съедением виловлені. Дивіться зуби про дріб не зламайте.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні поведінку вашого улюбленого людини зовсім не буде схоже на святкове: він буде постійно дратуватися, зриватися на вас по дурницях і взагалі вести себе досить неадекватно. Може бути, він просто хвилюється перед зміною погоди?

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні ваші справи будуть складатися просто неймовірно вдало. Якщо вам здавалося, що все ваша справа може ось-ось впасти, вам відкриється дивовижний шанс знайти помічника і порадника, причому абсолютно несподівано.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 15 февраля 2020 року для Левів

Гороскоп здоров'я для Левів

Нині Леви явно будуть на підйомі, тому можете зайнятися активним відпочинком, це зараз піде вам тільки на користь. Крім того, зараз ви можете сміливо братися за нові і завершувати старі справи.

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогодні успіх в справах буде міцно зав'язаний на вашу самооцінку, яка, в свою чергу, не в останній мірі буде залежати від того, як ви будете оцінювати свій зовнішній вигляд. Так що якщо не подобаєтеся собі в дзеркалі — відкладіть всі справи і займіться собою.

Кулінарний гороскоп для Левів

У ваших руках навіть саме звичне блюдо нині може стати шедевром, про які будуть згадувати майбутні покоління. І зовсім не обов'язково, щоб воно було приготоване вами особисто. Ваша здатність оспівати смакові якості поїдається буде настільки особлива, що кухар розтане від щастя, а інші їдці охоче повірять, що їдять справжню амброзію. Ви сьогодні - просто ідеальний гість.

Загальный гороскоп для Левів

Сьогоднішній день найкраще провести з дітьми, причому не обов'язково зі своїми. Вони, на відміну від дорослих, зможуть по достоїнству оцінити ваші зусилля по вигадування всіляких розваг, і весело буде не лише їм, але і вам.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто повірити в те, що ви не обманюєте його ні в чому. Що ви з ним абсолютно щирі і цілком і повністю перед ним відкриті. Постарайтеся це якимось чином довести, інакше ви можете втратити його довіру дуже надовго.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 15 февраля 2020 року для Дів

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогоднішній день буде йти немов в режимі сповільненої зйомки: вам здаватиметься, що кожна хвилина триває, як цілу годину. Можливо, вам просто рідко вдається стикатися з таким явищем, коли справи йдуть не в авральному режимі, а спокійно і тихо. Насолоджуйтесь моментом!

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день швидкі результати від лікування будуть малоймовірні, проте зірки не радять його припиняти: напевно вже завтра або післязавтра ви помітите поліпшення вашому самопочутті.

Кулінарний гороскоп для Дів

Зірки рекомендують вам сьогодні на сніданок побалувати своє черево чим-небудь вишукано-незвичайним. Наприклад, омлетом з сиром. І готується швидко, і поживно (ось вже хто дійсно зарядить енергією на цілий день), і навіть (якщо не пересолити, звичайно) смачно. Обідати і вечеряти нині краще вдома. Причому бажано не об'їдатися і не їсти рибу.

Любовний гороскоп для Дів

У цей день все буде залежати лише від ваших рішучості і напору. Якщо будете надто наполегливі, вас, згідно з третім законом Ньютона, выпрут за двері з силою, рівною вашій власній наполегливості.

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні вам корисно буде поскаржитися вголос, навіть якщо слухачем виявиться дзеркало. Ви швидше зрозумієте, як вирішити свою проблему, формулюючи її в термінах загальноприйнятого мови, ніж переживаючи на рівні незрозумілих емоцій.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 15 февраля 2020 року для Терезів

Кулінарний гороскоп для Терезів

А не посидіти вам деньок на фруктовій дієті? Фруктів на світі багато, та й на смак вони не занадто неприємні. Ну а якщо їх крупно покришити, та залити Мартіні, блюдо взагалі вийде просто божественне. Тільки, мабуть, на сніданок його вживати зірки все ж не рекомендували б. Хоча, якщо з дому ви не збираєтеся виходити - то чому б і ні?

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні ви можете опинитися аж надто підозрілим. Це може когось образити. Якщо вже не можете позбутися упереджень, постарайтеся не показувати цього.

Любовний гороскоп для Терезів

Як би сумно вам було про це чути, у вашого улюбленого людини крім вас є ще безліч інших інтересів і захоплень. Сьогодні вам доведеться в черговий або в перший раз в цьому переконатися. Ревнувати не варто, бо марно. Ціни вам не буде як половинці, якщо ви навчитеся гармонійно вписуватися в його життя.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні не варто розповідати комусь із знайомих про свої плани і надії на майбутнє. Мимовільна, звичайна людська заздрість вашого співрозмовника може накликати на вас невдачі. Краще тримайте свої думки в секреті і розкажіть про успіх вже як про доконаний факт.

Гороскоп здоров'я для Терезів

В цей день зірки наполегливо рекомендують Терезам зайнятися зміцненням вашого хребта. Порадьтеся з вашим лікарем або тренером щодо тих вправ, які необхідно робити.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 15 февраля 2020 року для Скорпіонів

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Не використовуйте сьогодні підвищені тони свого голосу. По-перше, це шкідливо для голосових зв'язок, а по-друге, той чоловік, на якого ви збираєтеся накричати, зовсім того не заслуговує.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні зірки рекомендують вам довіритися вашої інтуїції. Якщо безпосередньо у цю хвилину вам захочеться встати і піти – вставайте і йдіть, це буде найбільш правильним рішенням. І навіть якщо вашій половинці така поведінка не сподобається, незабаром вона оцінить всю його правильність і закономірність.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Нині, перш ніж замовляти те або інше блюдо, спробуйте ретельно і вдумливо поміркувати. Так вже вам хочеться пробувати абсолютно невідоме вам щось? Тим більше, аж ніяк не дешеве. Бути може, має сенс віддати перевагу давно відомим і заслужено шановним страв типу дзеркального коропа в сметані? Якщо короп свіжий, буквально тільки що ще плавав, вас же за вуха від тарілки буде не віддерти.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Відповідний день, щоб відзначити закінчення чого-небудь. Якщо благополучно завершених справ не спостерігається, доведеться швиденько почати що-небудь невелике, щоб встигнути до вечора.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині не зловживайте кавою: він сильно вимиває кальцій з кісток, тому сьогодні, якщо хочете бути в тонусі з ранку, випийте свіжовичавленого соку або ж зеленого чаю з женьшенем - що вам більше до душі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 15 февраля 2020 року для Стрільців

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Немає нічого страшного в тому, що ви зробите сьогодні помилку у справі, в якій були впевнені, що розбираєтеся. Не звинувачуйте себе, адже всі помиляються, навіть самі досвідчені люди, але тепер ви буде знати, як вчинити в такій ситуації, так що вийміть урок з сьогоднішнього дня.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Ну хоч один день можна зробити вигляд, що ви знаєте, що таке "здоровий спосіб життя"? Спробуйте - дивись, і сподобається.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам варто уважніше прислухатися до того, що саме говорить співрозмовник. Можливо, що прикрившись абсолютно абстрактній темою розмови, він намагається передати вам щось, що має для вас і для нього велике значення.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Ваша товариськість сьогодні може здорово перешкодити вам вирішити найбільш нагальну проблему - питання харчування. Ваша їжа просто охолоне, якщо ви будете за столом не одні. Доведеться або замовляти те, чого не страшно постояти хвилин п'ятнадцять-двадцять, поки їдець розмірковує про все і вся, або докласти всі зусилля до того, щоб поруч з вами нікого не виявилося. Останнє буде складніше.

Любовний гороскоп для Стрільців

Якщо вам здається, що вашого улюбленого людини не цікавить те, що з вами відбувається, задумайтеся. Може бути, ви і самі йому нецікаві, і потрібно придумати для себе якусь родзинку, щоб привернути до себе увагу? До речі, а ви в належній мірі цікавитеся його справами і настроями?

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 15 февраля 2020 року для Козерогів

Любовний гороскоп для Козерогів

Самий підходящий день для того, щоб змінити імідж. Зробити модну зачіску або почати відрощувати вуса, наприклад. Тільки нехай ваш новий образ не йде врозріз з тим, яким вас любить ваша половинка. Інакше доведеться проводити з нею довгі виховні бесіди про те, що ви теж вільна особистість і маєте право на метаморфози.

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Щоб зняти головний біль, спробуйте прогулятися на свіжому повітрі, а не хапатися відразу за знеболюючі препарати. Можливо, ви просто занадто багато сидите перед монітором комп'ютера, внаслідок чого ви дуже швидко стомлюється.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Ви коли-небудь пробували на смак змію? А вона вас? Сьогодні якраз той день, коли ваше знайомство з цим створенням принесе вашому організму мінімальний шкоди. Саме час відвідати китайський (або де там їх готують?) ресторан.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні ви можете опинитися під наглядом. Постарайтеся не зробити нічого, що могло б вас скомпрометувати.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні зірки рекомендують вам як можна більше пересуватися з місця на місце. Це допоможе вам отримати багато нових яскравих вражень, які, можливо, вже завтра сприятливо відіб'ються на вашій трудовій діяльності. Постарайтеся нічого не забувати.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 15 февраля 2020 року для Водоліїв

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

В цей день вам було б краще вибирати щадні засоби по догляду за своєю шкірою. Навіть якщо раніше вам підходила будь-яка косметика, зараз вам слід відмовитися від використання різних спиртових лосьйонів.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні для вас головне-правильно поставити собі мету і методично йти до неї. Не варто зараз хапатися за все відразу: спочатку добийтеся чогось одного, це зміцнить віру у власні сили і допоможе вам побачити, які подальші кроки будуть для вас найбільш виграшними і перспективними.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вам варто діяти виключно у власних інтересах. Навіть не тільки тому, що іноді треба подбати і про себе, просто ніхто не буде потребувати вашої допомоги. А якщо і будуть, то допомогти ви все одно не зможете.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вашій коханій людині захочеться продемонструвати свій розумовий або фізична перевага перед вами. Або вам доведеться грати за його правилами і сумлінно захоплюватися, або довести, що і ви не ликом шиті, причому довести переконливо і рішуче.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Категорична брак часу сьогодні переросте в щось абсолютно неможливе, бо на повноцінний прийом їжі розраховувати можете і не думати. Справжнім порятунком буде для вас замовлення обіду, нехай це навіть буде піца з кока-колою, з доставкою. Якщо вже принесу - не відкрутишся, доведеться з'їсти. Нехай і підглядаючи одним оком в комп'ютер і притримуючи плечем телефонну трубку.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 15 февраля 2020 року для Риб

Кулінарний гороскоп для Риб

Чим дрібніше будуть вихідні компоненти подаються сьогодні страв, тим правильніше з точки зору зірок буде ваша дієта. Хороший день для всіляких круп'яних страв - каш, плову, а також борошняних виробів. Непогано піде також всяка дрібниця морського походження - починаючи від кільки і шпрот, закінчуючи коктейлем з мідій, креветок та інших морепродуктів.

Загальный гороскоп для Риб

День цей може виявитися для вас виключно плідною. Але тільки при одній умові. Ні в якому разі не давайте зіпсувати собі настрій. А це, як раз, може виявитися вельми непростим завданням.

Гороскоп здоров'я для Риб

Зараз Рибам не зашкодило трохи почистити організм. Для початку - зовні, це швидше. Потім, на чисту голову можна буде подумати і про дієту. Починати необов'язково, для одного цього достатньо, а завтра буде новий день.

Любовний гороскоп для Риб

Нерішучі? Правильно. Сміливі кроки краще відкласти на потім. А поки тихенько все обдумати, обговорити, розписати всі плюси і мінуси, всі наслідки. Зірки не сприяють необдуманих вчинків, зате сприяють їх ретельному і скурпулезному обмірковування.

Бізнес-гороскоп для Риб

В цей день зірки радять вам як слід відпочити — осмисленої діяльності від вас все одно чекати не можна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?