Гороскоп на 23 лютого для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 23 лютого для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 23 лютого для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Якщо хочете сподобатися Козерогу, то будьте щирими, чи не жартуйте занадто часто і не грайтеся словами: просто, ясно і зрозуміло сказане доходить до Козерога швидше за все і подобається йому найбільше. знаєте, чому Козерогів іноді називають дивними і собі на умі? Тому що вони прагнуть жити так, як хочуть вони, а не так, як звично багатьом. якщо серед ваших близьких людей є Козеріг, то ніякі вороги і проблеми вам не страшні. Козеріг не боїться ні часу, ні відстані, ні труднощів. Адже саме вони допомагають Козерогу усвідомити свою силу, стати собою і поважати себе як особистість.

Діва - це не співвідношення ваги і зросту, - це співвідношення інтелекту, смаку і впевненості в собі. Діви швидко втомлюються бути сильними жінками, втомлюються "розуміти", "входити в положення", "пробачати". Діви іноді просто ненавидять себе за те, що все сприймають занадто близько до серця.

Стрільці не бояться в чомусь зізнатися. Вони бояться, що їх зізнання неправильно зрозуміють, тому що найчастіше так і трапляється.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 23 лютого, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 23 февраля 2020 року для Овнів

Гороскоп здоров'я для Овнів

Абсолютно невідповідний день, щоб сідати на жорстку дієту. Якщо конче потрібно змінити схему живлення, почніть з малого, злегка полегшите раціон, але ні в якому разі не змінюйте його зовсім.

Любовний гороскоп для Овнів

В цей день вам краще поділитися з вашим коханою людиною всіма мучающими вас сумнівами. Навіть якщо він не дасть вам доброго ради і не підкаже, як бути далі, він підтримає вас своєю присутністю поруч або просто своєю наявністю в вашому житті.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Куди б ви не з'явилися в пошуках їжі, вас всюди від усієї душі і з кращих спонукань запропонують рішення, для вас абсолютно неприйнятні. Щоб не давитися тим, чого ви не хочете, не любите або не можете собі дозволити, краще замовте собі їжу з доставкою на місце вашого перебування. Принаймні, вам привезуть саме те, чого ви попросите. А якщо і помиляться, то неодмінно запропонують компенсацію за промах.

Загальный гороскоп для Овнів

Сьогодні успішними повинні бути всілякі починання. Рутинні заняття радості вам не принесуть.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні ви будете абсолютно впевнені в правильності і дієвості придуманих вами раціоналізаторських рішень. От тільки втілити їх у життя вийде не так швидко і не так добре, як хотілося б. Тому зірки рекомендують все ретельно записувати.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 23 февраля 2020 року для Телеців

Любовний гороскоп для Тельців

У Тельців сьогодні в родині майже все буде виключно добре. Це-то і може навести вас на підозри, що десь щось не так, і від вас щось намагаються приховати. Не варто плекати свою недовірливість - вам це здається. А якщо і не здається, краще було б скористатися моментом і відпочити душею, поки вам так намагаються догодити.

Гороскоп здоров'я для Тельців

Сьогодні тримайтеся подалі від вогню і будь-яких інших гарячих або легкозаймистих предметів. Ризик отримання опіків великий, як ніколи, краще провести день ближче до холодильника.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Якщо ваша душа прагне піци, не варто відмовляти їй у цьому маленькому невинному задоволенні. Можете ризикнути приготувати це блюдо самостійно, можете замовити готову піцу з доставкою додому або в офіс. На худий кінець, можете купити що-небудь готове в найближчому супермаркеті і розігріти в мікрохвильовій печі. Правда, в цьому випадку велика ймовірність того, що ви будете злегка розчаровані результатом.

Загальный гороскоп для Тельців

Зосередьте свої сили на одному питанні, тільки в цьому випадку день не пройде даром. Найменше відволікання в бік - і всі ваші зусилля підуть прахом.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Настає не найкращий період для думок про розширення приватного бізнесу, так що відкладіть накопичені кошти на цю мету в дальній ящик столу, їх ви зможете вкласти в ваше підприємство трохи пізніше. А от якщо ви працюєте по найму, і, крім того, показали себе з кращого боку, радійте: вас чекає підвищення.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 23 февраля 2020 року для Близнюків

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Вам важливо розслабитися сьогодні, а значить, необхідно, по-перше, потурбуватися про те, щоб з'їдене не могло вам у цьому перешкодити, а по-друге - щоб на столі були присутні засіб, яке могло би вам у цьому допомогти. Переважно гарне червоне вино в комплекті з грамотно засмаженою птицею або м'ясом. Але уникайте жирної, їжа повинна бути відносно пісної.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні вас чекають цікаві зустрічі, несподівані знайомства і перспективні пропозиції. Вашому особистому житті всі ці блага торкнуться в першу чергу, тому ваше завдання – не втратити свій унікальний шанс і зробити все можливе для того, щоб витягти з неї максимум вигоди.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні варто звернути увагу на привабливу пропозицію. Але не давайте відповіді відразу. Зважте все як слід і почекайте. Побачите, що в результаті, угода виявиться набагато вигідніше, ніж ви могли собі уявити. Головне – правильно витримати паузу.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Нині ідеальний варіант відпочинку для вас - це активне проведення часу. Але якщо сил немає і хочеться просто повалятися на дивані, не відмовляйте собі в таких правил: можливо, це те, що вам найбільше потрібно. Йти проти потреби буде куди гірше, ніж проти думки світил.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні ви, можливо, змушені будете пожинати плоди власної неуважності. Пом'якшити наслідки вже доконаного факту практично неможливо, але можна і потрібно отримати відповідний урок, і постаратися не повторювати такої помилки найближчі пару днів.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 23 февраля 2020 року для Раків

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні постарайтеся не ставитися занадто строго до того, що відбувається у вашому особистому житті. Завтра з ранку світ заспокоїтися, знову стане серйозним. Ось тоді у всьому і розберетеся без особливих проблем.

Бізнес-гороскоп для Раків

Здається, сьогодні вам доведеться ризикнути, щоб виконати задумане: зараз або пан, або пропав. Але якщо ви не відчуваєте в собі впевненості для прийняття такого рішення, краще не переступати через себе, щоб після себе не картати. Ну, а коли ви готові, наберіться сміливості!

Кулінарний гороскоп для Раків

Сьогодні небосхил рекомендує з'їсти щось, багате білком і в усьому дотримуватися неквапливість. Єдине, що можна запропонувати в подібному випадку, щоб вписатися в рамки заданого поєднання - це яєчню по-фінськи. Є, виявляється і така - такий омлет з зеленою цибулею і чорним перцем. До речі, їдять її переважно з копченою рибою - рибу можете вибрати за власним смаком.

Гороскоп здоров'я для Раків

Якщо останнім часом ви стали занадто дратівливими, то, мабуть, настала пора змінити на час звичну обстановку. Постарайтеся знайти спосіб зайнятися поліпшенням свого психологічного здоров'я.

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні ви несподівано отримаєте в повне своє розпорядження величезну кількість абсолютно вільного часу. Підготуйтеся до цього заздалегідь, в іншому випадку великого задоволення від цього подарунка долі не отримаєте.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 23 февраля 2020 року для Левів

Гороскоп здоров'я для Левів

Нині будьте акуратні в процесі збирання або інших домашніх робіт - зараз великий ризик побутових травм. Можливо, безпечніше провести день поза домом - та й приємніше напевно.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні вам не варто надто вірити вашій коханій людині і сподіватися на те, що він беззаперечно і оперативно виконає все те, що вам наобіцяв. Швидше за все, це виявиться міфами, казками, фантастикою – чим завгодно, тільки не правдою. Що ж, бувають в житті засмучення...

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогодні зірки не наполягають на тому, щоб ви витрачали багато часу на пошуки каверз в підписуються паперах. Нині обману не передбачається: тільки час даремно витратите на нецікаве чтиво. Однак якщо все ж якісь сумніви вас гризуть, вчитатися доведеться — спокій дорожче.

Кулінарний гороскоп для Левів

Успішність цього дня не в останню чергу залежить від того, чим ви бажаєте поснідати, як вам сподобається обід і навіть, хоч і в дуже малій мірі, наскільки їстівний буде вечеря. Тому, якщо вранці ви можете взагалі щось є, має сенс віддати перевагу максимально натуральні рішення. Не варто їсти сир зі смаком ананаса, так само як і ананас зі смаком сиру. Краще випити чашку ароматного чаю з шматком пирога з брусницею і з пончиком з цим полуничним варенням.

Загальный гороскоп для Левів

Найменше ви сьогодні маєте потребу в мелодраматичних настроях. Не піддавайтеся на провокації, нехай навіть вас і обізвуть циніком.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 23 февраля 2020 року для Дів

Бізнес-гороскоп для Дів

Якщо розпочату справу не мало успіху, на який ви розраховували, не варто шукати винного, якщо воно було доручено вам. Краще взяти провину на себе і спробувати все виправити. Те ж стосується і вирішення нагальних проблем. Не варто говорити про це з безліччю знайомих, просто переливаючи з пустого в порожнє, час діяти.

Загальный гороскоп для Дів

Сьогоднішній день необхідно присвятити активному відпочинку. Вечір - спілкування з людьми, які розуміють вас, і яких розумієте ви, бо після дня активного відпочинку на сперечання сил не залишиться.

Кулінарний гороскоп для Дів

Будьте готові до несподіванок. Нині вам можуть підсунути яловичину замість свинини, пиріжок з капустою замість пиріжка з картоплею, суницю замість полуниці, або навіть зовсім не замовлену вами муху в супі. Є навіть шанс бути банально обсчитанным в ресторані, втім - у будь-яку сторону, можуть і накинути. Тримайте вухо гостро.

Любовний гороскоп для Дів

А ви впевнені в тому, що ваша половинка до вашим друзям ставиться лише як до друзів? Зірки не закликають вас влаштовувати зразково-показові сцени ревнощів, але варто бути уважнішими. Вони радять, якщо що, поговорити з другом, а не з коханою людиною. Друг вас зрозуміє краще.

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день для гарного самопочуття вам буде необхідний свіже повітря. Спробуйте організувати виїзд на природу, навіть якщо ви терпіти не можете пікніки. Адже можна просто погуляти.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 23 февраля 2020 року для Терезів

Любовний гороскоп для Терезів

Сьогодні ваш давній конфлікт з вашим коханою людиною підійде до кінця. Причому сам по собі, без будь-яких з'ясувань відносин. Ви просто вирішите пробачити йому старі гріхи, а він - забути старі образи. І все знову стане добре, просто і правильно...

Бізнес-гороскоп для Терезів

Важкий день для тих, хто виявиться у вас під початком. Більш того, ви напевно спробуєте простягти свою керівну правицю ще і над тими, хто теоретично вам непідконтрольний. Може і вийде, якщо зумієте встигнути отримати з цього користь — буде непогано.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Навіть якщо півтора десятка людей хором скаже вам, куди не слід ходити і що в цьому місці не варто замовляти, ви все одно підете саме за вказаною адресою, щоб на особистому досвіді з'ясувати, чи жахливо те блюдо, яким ваші знайомі так старанно влаштовують антирекламу. А все тому, що сьогодні - той день, коли неможливо вчитися на чужих помилках, доведеться робити власні. Намагайтеся хоча б не повторюватися.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Нині найвразливіше місце Ваг – це вуха, зараз вам слід тримати їх в теплі і сухості. Пам'ятайте це, гуляючи на вітрі або збираючись пірнати.

Загальный гороскоп для Терезів

Якщо у вас зіпсувалися відносини з близьким і дорогим вам людиною, то, бажаючи їх відновити, зробіть перший крок. Можливо, неправий був він, але що це змінює? Ви, насправді, так схожі...

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 23 февраля 2020 року для Скорпіонів

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Вашій здатності приготувати що-небудь гостре міг би позаздрити шеф-кухар будь-якого мексиканського або угорського ресторану. Сьогодні варто бути обережніше з перцем, інакше крім серветок до столу доведеться подавати вогнегасник.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам далі свого порога вийти навряд чи вдасться: ви будете дуже зайняті домашніми справами, тому доведеться відмовити друзям, коли вони запропонують вам виїхати з ними куди-небудь. На далекі поїздки сьогодні не розраховуйте, а от увечері скликати близьких друзів дуже навіть вийде!

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вашій коханій людині здається, що ви дуже змінилися за той час, що він вас не бачив, причому не лише за поведінкою чи характером, але навіть і зовні. Це, безсумнівно, змінить ваші з ним стосунки, але наскільки сильно і в яку сторону – невідомо.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні у вас з'явиться талант втручатися в чужі справи і плутати чужі плани. Краще зарийте в землю, такий - не шкода.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині не найкращий час для початку процедур по загартовуванню, так само як і будь-якого іншого впливу холодом. Швидше за все, зараз вашому організму, навпаки, більше піде на користь тепло.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 23 февраля 2020 року для Стрільців

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні з вами просто небезпечно зв'язуватися: ви, того й гляди, наробите масу необдуманих вчинків. Постарайтеся зняти нервове напруження. Дивіться на все простіше і перестаньте заводитися з будь-якого приводу!

Кулінарний гороскоп для Стрільців

До вас можуть абсолютно несподівано зарулити гості. Чи готові ви до зустрічі?

Гороскоп здоров'я для Стрільців

В цей день чим більше зусиль і праці з вашого боку ви зможете вкласти в покращення вашого самопочуття, тим більш відчутний результат ви отримаєте на кінцевому етапі. Тому варто зараз трохи напружитися!

Любовний гороскоп для Стрільців

В цей день ваш улюблений чоловік зізнається вам у якихось своїх точках зору на ту чи іншу проблему, про яких раніше чомусь замовчував, що створить досить відчутні проблеми у спілкуванні та взаєморозумінні. З іншого боку, він усе ж вам зізнався, що теж багато про що говорить.

Загальный гороскоп для Стрільців

Все, що ви запланували на сьогоднішній день можна з успіхом забути. Все складеться зовсім не так, але це не означає, що цей день пройде погано. Навпаки, вам буде приємно згадати.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 23 февраля 2020 року для Козерогів

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Перша-ліпша ідея вдалою не буде, почекайте другий, а краще третьої. Ще краще було б порадитися з тим, у кого ідей побільше. Поспішати не рекомендується вкрай.

Любовний гороскоп для Козерогів

Не хвилюйтеся так. Все те, за що ви так переживаєте і що має відбутися сьогодні у вашому особистому житті, відбудеться в кращому вигляді. Головне, поводьтеся адекватно і постарайтеся враховувати мінливу обстановку. Зірки в цей день на вашій стороні, а значить, все вийде!

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Сьогоднішній день можете присвятити тільки собі, попрацюйте над фігурою, запишіться на процедури в салон по догляду за шкірою або ж на масаж. Побалуйте себе, адже це ще нікому не зашкодило!

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Сьогодні у ваші, здавалося б, абсолютно непохитні плани, весь час будуть вноситися якісь поправки і удосконалення. У підсумку на прості людські радості зразок прийому їжі часу може і не залишитися. А даремно, як раз сьогодні трапеза повинна бути неспішної і вдумливої, з неодмінною неодноразовою зміною страв.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні вам, можливо, доведеться витратити чимало сил на боротьбу зі стресом, викликаним не зовсім вдалими спробами відповідати чиїмось про вас поданням. Набагато простіше і краще для оточуючих, не кажучи вже про вас особисто, залишатися самим собою.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 23 февраля 2020 року для Водоліїв

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Нині можуть виникнути проблеми енергетичного характеру. Їсти переважно їжу, яку не потрібно занадто активно пережовувати. Пюре, суфле, холодець - ось найбільш підходящі для такого випадку страви. В якості пиття дуже доречні будуть так звані енергетичні напої, якщо, звичайно, їх склад не містить нічого, відверто для вас шкідливого - буває і таке.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Любов - потужний стимул для того, щоб примусити себе змінитися в кращу сторону. Якщо подібні зміни назріли, варто зайнятися ними саме сьогодні. До речі, ваш улюблений чоловік може вам у цьому допомогти: одного його схвалення буде достатньо для того, щоб вам негайно захотілося згорнути дві-три немаленьких гори.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Будьте обережні з алкоголем. Якщо все ж таки уникнути випивання пари-трійки чарок з чим-небудь міцніше кефіру не вдасться, постарайтеся все ж звести споживання міцних напоїв до мінімуму: навряд чи вони зараз принесуть вам багато задоволення.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Завжди приємно порадувати ближнього. Сьогодні вам випаде така можливість. Крім того, нинішній день найкраще присвятити спілкуванню з прекрасним. Якщо в особистому розпорядженні нічого прекрасного у вас не спостерігається, доведеться сходити в музей.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні не бійтеся взяти на себе всю відповідальність за нову справу: ви зумієте впоратися з ним краще, ніж хто б то не було. Повірте в себе, і тоді оточуючі теж не будуть сумніватися у ваших силах. Ви занадто довго грали другорядну роль, настала пора стати лідером.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 23 февраля 2020 року для Риб

Кулінарний гороскоп для Риб

Якщо нині перед вами поставлять щось шалено смачне, але дуже шкідливий - не відмовляйте собі в задоволенні це "щось" з'їсти. Один раз, як відомо, не вважається, нічого страшного з вами не станеться. А якщо не поставлять - приготуйте самі і все одно з'їжте. Такий вже сьогодні день - ідеально підходить для поїдання некорисних делікатесів.

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні ви будете несподівано слабкі. Нічого не робіть самі, змусьте ворушитися інших, слабкість адже теж можна зробити своєю зброєю.

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні ви відчуєте справжній емоційний сплеск. Особливо приємно те, що емоції ви будете відчувати переважно приємні. На хвилі гарного настрою працюватиметься теж буде непогано, так що день слід вважати вдалим.

Гороскоп здоров'я для Риб

Нині постарайтеся повністю розслабитися, адже псувати вихідні робочими справами – це просто злочин. Зараз вам просто необхідно змінити обстановку, адже зміна діяльності – вже відпочинок.

Любовний гороскоп для Риб

Мабуть, вам шкідливо дивитися по сторонах. Дивлячись на інші щасливі пари, ви помічаєте вади у відносинах з вашим коханою людиною. Але замість того, щоб акуратно щось міняти, ви або ламаєте, або даремно турбуєтеся. Може бути, порівнювати вас і тих, інших все ж не варто?

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?