Купальники 2021 — будь у тренді цього літа
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Купальники 2021 — будь у тренді цього літа

Купальники 2021 — будь у тренді цього літа
Джерело:  online.ua

Купальники сезону 2021 дуже різноманітні та цікаві. Суцільні моделі, асиметричний дизайн, великі принти, рюші та волани - в трендах цього літа є багато варіантів для кожної модниці. Ви досі вагаєтесь, який купальник вибрати? Пропонуємо добірку стильових купальників з фото, в яких ви точно підкорите красою та індивідуальністю любий пляж.

Джерело:  ONLINE.UA

Як правильно вибрати купальник?

  • Комфорт. Перш за все звертайте увагу на те, як ви себе почуваєте в купальному костюмі. Він не має стягувати, передавлювати частини тіла.

  • Розмір. Не намагайтеся скорегувати недоліки замалим купальником. Спробуйте підкреслити ваші привабливі риси оригінальним дизайном.

  • Якість матеріалу. Купальні костюми виготовляються з тактилю, поліаміду, лайкри, мікрофібри чи поліестеру. Найкращим варіантом буде поєднання поліаміду та еластану. Ці матеріали підходять, як для моря, так і басейну.

Тренди 2021

Фото: envato.com

Серед трендів цього року спостерігається повернення моди минулих років. Знов стають популярними тваринні, зокрема, леопардові принти. В образах все частіше зустрічаються рюші та асиметрія частин одягу. Ті самі тенденції спостерігаються і в купальних костюмах.

Серед популярних фасонів купальників цього року:

  • Тваринні принти

  • Купальники з воланами

  • Суцільні купальники з вирізами

  • Купальники з кільцями

  • Асиметричний дизайн

  • Великі принти

  • Яскраві кольори

Тваринні принти

Фото: freepik.com

Анімалістичні принти все більше набувають популярності в гардеробах та стильних образах. Повертається любов до леопардового візерунка, зебри та, особливо, корови. Коров’ячий принт можна було спостерігати в одязі ще у 2020 році, але зараз ми бачимо його, як хіт купального сезону.

Купальники з рюшами та воланами

Фото: envato.com

По краях, на плавках, з одного чи двох боків. Волани тепер не тільки для блузок та спідниць, але й тренд й для купальників. Проте, цей тренд може личити не усім типам фігури. Важливо враховувати власні особливості при виборі такого костюму.

Суцільні купальники з вирізами

Фото: envato.com

Такий купальник — це справжній скарб. Стильовий та універсальний варіант завдяки своїм глибоким вирізом. Добре підкреслить талію та стегна. А якщо хочете їх сховати, рекомендуємо вибрати модель ткого купальника з плавками на високій талії.

Купальники з кільцями

Фото: envato.com

Завдяки такій деталі купальний костюм виглядає цікаво та незвичайно. Дизайнери стараються поєднати за допомогою цих елементів усі можливі частини купальника. Якщо вам хочеться якось урізноманітнити свій образ, тоді цей фасон для вас.

Асиметричний дизайн

Фото: envato.com

Відсутність класичних форм та неординарність крою припала до душі дизайнерам одягу вже давно. Цього літа гарною ідеєю буде використати асиметрію і в купальному костюмі. Вибирайте топи на одне плече та суцільні купальники такого типу.

Великі принти

Фото: envato.com

Птахи, екзотичні рослини, великі фігури, не бійтеся їх використовувати в пляжному образі. Такі принти будуть, обов’язково, актуальними цього сезону. Дизайн доречний, як на суцільних, так і окремих купальних костюмах.

Яскраві кольори

Фото: envato.com

Спробуйте щось нове та вдихніть трохи життя в образ. Обирайте купальники яскравих кольорів. Наприклад, синього чи помаранчевого. Також популярними є металеві кольори та відтінки. Якщо вам не до вподоби яскраві, спробуйте пастельні або класичний чорний.

Головне пам’ятайте, що в незалежності від трендів, кожен має свій унікальний стиль. У купальника важливу роль відіграє комфорт та практичність. Тому, перш за все, обирайте речі на ваш колір і смак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?