Усик може стати останнім суперником Тайсона Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик може стати останнім суперником Тайсона Ф'юрі

Усик може стати останнім суперником Тайсона Ф'юрі
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий британський боксер Тайсон Ф'юрі неочікувано для всіх заявив, що вже замислився про завершення своєї кар'єри. На тлі цієї новини стало зрозуміло, що український чемпіон Олександр Усик близький до того, щоб стати одним із останніх суперників у кар'єрі "Циганського короля".

Джерело: Ютуб-канал iFL TV

Ф'юрі заявив, що планує завершити кар'єру боксера

Попри те, що Тайсону Ф'юрі лише 33 роки, він уже загворив про те, що його професійна кар'єра добігає кінця. Британець похизувався тим, що йому вдалося повернутися у хорошу форму та знову вийти в ринг. Варто звернути увагу на те, що віддані фанати боксу ще близько року зможуть насолоджувати боями "Циганського короля".

Усе своє життя я не бачив того, що буду боксувати до 40. Думаю, що ще близько року і повішаю рукавиці на цвях. Залишилось лише декілька поєдинків. Я піду, адже мені не буде чого більше доводити, у мене не залишилось незакінчених справ,– розповів Тайсон Ф'юрі.

За словами британця, йому все одно, як завершаться його останні поєдинки у кар'єрі, однак він пообіцяв шанувальникам, що вони будуть дуже цікавми та незабутніми. "Циганський король" планує насолоджувати шляхом, який пройшов за усю кар'єру.

Тайсон також неабияк пишається тим, що він не перетворився на боксера, який намагався уникнути серйозних суперників.

Якщо WBC призначить Вайта обов'язковим претендентом на мій пояс, то ми поб'ємось. А до того часу про що говорити? Погодився б я на титул Franchise? Не знаю, поки такі пропозиції мені не надходили. А якщо будуть, то задумаюсь над ними, – наголосив легендарний британський боксер.

Що важливо розуміти, Тайсон Ф’юрі нещодавно у видовищному поєдинку вдруге поспіль достроково переміг американця Деонтея Уайлдера. Британський боксер двічі побував у нокдаунах, але нокаутував Уайлдера та зберіг титул WBC.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?