Порошенку оголосили підозру у державній зраді – Турчинов
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенку оголосили підозру у державній зраді – Турчинов

Порошенку оголосили підозру у державній зраді – Турчинов
Джерело:  online.ua

20 грудня стало відомо, що колишньому президенту України Петру Порошенку оголосили підозру у державній зраді - це підтвердив ексглава РНБО Олександр Турчинов.

Джерело: Фейсбук-сторінка Олени Яхно, Ютуб-канал "Прямий"

Порошенку оголосили підозру у державній зраді – що відомо

Під час термінового брифінгу 20 грудня Турчинов назвав справу проти Порошенка сфабрикованою.

Він також звернув увагу на те, що підозру п'ятому президенту України підписувала не очільниця Офісу генерального прокурора Ірина Венедіктова, а "її заступник з прізвищем Симоненко". Як стверджують журналісти, підозру правоохоронці направили главі "Євросолідарності" поштою.

За словами Олександра Турчинова, йдеться про забезпечення України вугіллям в умовах військового протистояння 2014 – 2015 років.

Ситуація була надскладною, було військове загострення. У цих умовах тодішнє керівництво країни змогло забезпечити енергетичну безпеку країни, – заявив він.

Окрім того, він стверджує, що команда українського лідера Володимира Зеленського, мовляв, знала, що Порошенко планує виїжджати на зазладегідь заплановані зустрічі з вселенським патріархом та європейськими лідерами. Однак керівництво ДБР все одно пішло на вручення йому повістки на черговий допит.

Після проведення запланованих міжнародних зустрічей та короткої відпустки Порошенко повернеться в Україну,– додав Олександр Турчинов.

На тлі цих новин не можна не згадати про те, що 26 листопада чинний президент Володимир Зеленський зізнався, що вважає колишнього секретаря РНБО Олександра Турчинова людиною, яка втратила Крим, а свого попередника Петра Порошенка – людиною, яка втратила Донбас.

Ну, давайте чесно – пан Турчинов розглядається – я його не звинувачую – як одна з тих людей, яка втратила Крим, а пан Порошенко – одна з таких людей, яка втратила Донбас – от і все. Це моя думка. Думка, — заявив Володимир Зеленський нещодавно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?