Дуа Ліпа розірвала стосунки зі своїм хлопцем Анваром Хадід
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дуа Ліпа розірвала стосунки зі своїм хлопцем Анваром Хадід

Дуа Ліпа розірвала стосунки зі своїм хлопцем Анваром Хадід
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома співачка Дуа Ліпа вирішила розірвати стосунки зі своїм хлопцем Анваром Хадід, який є рідним братом топ-моделей Белли та Джіджі Хадід. За словами інсайдерів, пара намагалася врятувати своє кохання, однак їм не вдалося це зробити.

Джерело: The Sun

Дуа Ліпа та Анвар Хадід розірвали стосунки - що сталося

Журналістам вдалося дізнатися, що Дуа та Анвар навіть деякий час ходила до психолога та ставила роман на паузу. Однак це рішення навпаки все зіпсувало й вони вирішили, що потрібно остаточно поставити крапку.

Минулого місяця пара висловила ідею про те, щоб пригальмувати свій роман, оскільки так багато подорожує і розлука для них є важким завданням. Їхні стосунки переживають кризу і, схоже, розвалюються, – повідомляли нещодавно іноземні ЗМІ.

За словами інсайдерів, головна причина розриву - несумісність робочих графіків. У Дуа та Анвара залишалося все менше часу одне для одного й цей фактор безпосередньо вплинув на те, що їхні стосунки швидко зіпсувалися.

Що важливо розуміти, зірки поки не коментують чуток ЗМІ, проте на останніх фото артистки можна побачити, що вона відпочавє та розважається в компанії подруг - уже без Анвара.

Після цього Дуа повинна повернутись у Лондон та Лос-Анджелес, аби завершити новий альбом, водночас як Анвар перебуває у Нью-Йорку. Востаннє 26-річна Ліпа публікувала фото з Анвором у вересні, а 22-річний манекенник – на початку листопада, - йдеться в повідомленні.

Дуа Ліпа та Анвар Хадід (фото — instagram.com)

Що відомо про роман Дуа Ліпи та Анвара Хадід

Вперше ЗМІ дізналися про їхній роман у червні 2019 року. Спочатку журналісти помітили закоханих разом на вечірці в Анвара з нагоди його дня народження.

Після цього пара побувала на музичному фестивалі British Summer Time, який щороку проходить у Лондоні.
Рік тому британська співачка святкувала Різдво разом із сім'єю Анвара у США та часто проводила час з його сестрами у 2021-му.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?