Одеса потрапила в список найкращих міст для мандрів від The Independent
Категорія
Культура
Дата публікації

Одеса потрапила в список найкращих міст для мандрів від The Independent

Одеса потрапила в список найкращих міст для мандрів від The Independent
Джерело:  online.ua

Британське видання The Independent зарахувало Одесу до списку рекомендованих до відвідин міст. Воно йде у переліку одразу за австрійським Віднем і редактори висловили сподівання, що читачі вже в наступному році зможуть поставити позначку done навпроти українського південного курорту біля моря і ще восьми інших. 

Джерело:  The Independent

Оглядачі зазначають, що лоукостер Wizz Air запустить рейси з лондонського аеропорту Luton до Одеси з 27 березня 2022 року. Ось як видання описує Одесу особливості її готелів та транспортних напрямків:

Приголомшлива архітектура 19-го століття... прекрасне розташування на березі моря та чудовий пляж у південному передмісті Аркадії. Зупиніться в добре обладнаному готелі... де ціни становлять 60 фунтів стерлінгів або близько того за двомісний номер із сніданком. Щоб потрапити в місто з аеропорту, потрібно сісти на тролейбус № 14...

Крім згаданих Одеси та Відня, до списку рекомендацій увійшли:

  • Ханья (Крит, Греція);

  • Неаполь (Італія);

  • Париж (Франція);

  • Сеул (Південна Корея);

  • Каунас (Литва);

  • Осло (Норвегія);

  • Спліт (Хорватія).

Можливо, пройде якийсь час, перш ніж ми повернемося в колишні безтурботні дні, але програми обмежень подорожей тривають, і ми вчимося жити зі, здавалося б, безперервним парадом варіантів коронавірусу, можна лише сподіватися, що можливість вирватися в гамірний мегаполіс, чи то Британії, чи в іншій країні, можливо, з’явиться на картках у 2022 році.

Колись візова політика була складною та громіздкою, але оскільки в 2005 році Україна приймала Євробачення, тепер потрібен лише дійсний закордонний паспорт, уточнюють у виданні полегшену процедуру відвідин України для британців.

 Тим часом у середині жовтня ми повідомляли про непросту ситуацію в одеських ковідних відділеннях. На виклик бригада швидкої допомоги могла їхати до 4-5 годин, одеситів доводилося доставляти до регіональних лікарень міст області. Вільні місця для госпіталізації у місті закінчились. Складну ситуацію констатувала координаторка волонтерського фонду допомоги хворим Катерина Ножевнікова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?