Дженоа розглядяє можливість звільнення Шевченка після нової поразки
Категорія
Спорт
Дата публікації

Дженоа розглядяє можливість звільнення Шевченка після нової поразки

Дженоа розглядяє можливість звільнення Шевченка після нової поразки
Джерело:  online.ua

9 січня Дженоа зазнала нової поразки від Спеції - ця гра може стати останньою для українського тренера Андрія Шевченка на чолі "грифонів".

Джерело: Твіттер-сторінка Ніколи Скіри

Дженоа може звільнити Шевченка після чергової поразки

Перші три місяці Андрія Шевченка на чолі Дженоа важко назвати успішними, оскільки його підопічні протягом цього періоду продемонстрували вкрай скромні результати їхньої спільної роботи.

За словами італійських журналістів Нікола Скіри та Джанлука Ді Марціо наставника "грифонів" можуть звільнити після останньої поразки команди - такою інформацією вони поділилися у своїх соціальних мережах після поразки від Спеції (0:1).

Як стверджує Скіра, доля українського тренера у Дженоа вирішується прямо зараз. До слова, Андрій Шевченко вдруге за місяць отримав позитивний тест на коронавірус - це також, ймовірно, могло вплинути на результат його підопічних.

Андрія Шевченка може бути звільнено з Дженоа у найближчі години. Керівництво клубу оцінює його становище після поразки від Спеції. Це буде довга ніч роздумів, – йдеться в повідомленні журналіста.

Схожі дані озвучив італійський журналіст Джанлука ді Марціо. Поразка від клубу Віктора Коваленка зменшила довіру керівництва "грифонів" до українського фахівця.

Фото - facebook.com/shevaofficial

Що відомо про перемоги та поразки Дженоа під керівництвом Шевченка

Андрій Шевченко став тренером Дженоа 7 листопада. Український тренер прийшов рятувати команду, однак поки жодних позитивних змін не відбулося.

Команда встигла відіграти 9 матчів, у яких набрали лише три очки та забила таку ж кількість голів. Клуб із Генуї розписали три мирові – проти Удінезе, Аталанти та Сассуоло. Єдину перемогу Дженоа з українським наставником здобуло у Кубку Італії проти Салернітани (1:0).

Після 21-го зіграного туру генуезці опустились на 19 місце у таблиці Серії А, маючи у своєму активі 12 пунктів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?