Телеведуча Василіса Фролова запустила Ютуб-шоу "Не только о детях"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Телеведуча Василіса Фролова запустила Ютуб-шоу "Не только о детях"

Телеведуча Василіса Фролова запустила Ютуб-шоу "Не только о детях"
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча Василіса Фролова запустила власну Ютуб-програму, яка отримала назву "Не только о детях". Першою її гостею стала популярна співачка та молода мама - MamaRika.

Джерело: Ютуб-канал Василіси Фролової

Василіса Фролова запустила Ютуб-програму "Не только о детях"

Треба було народити дитину, щоб наважитися створити свій YouTube канал. Звичайно, приводів для цього давно вже було достатньо, а також мільйон обставин, які періодично підштовхували мене до цього. Але тільки народження спровокувало ще одне народження. Моя професійна доля кудись тільки мене не заносила. Від розваг і музики до спорту, новин і великої політики. У кожний період я щиро була захоплена роботою. Зараз, щиро відповідаючи собі на запитання, що мені цікаво, я впевнено кажу, ДІТИ. А в ідеалі – діти та подорожі. То чому б цим не ділитися? - прокоментувала створення свого власного шоу Фролова.

За словами телеведучої, ідея створення каналу про подорожі з дітьми народилася абсолютно органічно та вчасно.

Вона звертає увагу на те, що буде створювати справді унікальний контент, якого ще бачили глядачі YouTube.

Як стверджує зірка, окрім тревел-проєкту "Baby on board", щотижня вона буде зустрічатися із відомими батьками, щоб обговорити чимало цікавих та важливих тем.

Звісно, у розмові про виховання дітей зірки взагалі світяться інакше. Батьківство ламає, окриляє, руйнує і геть-чисто змінює все. Кожна історія унікальна, у кожному інтерв'ю виринають десятки непромовлених досі історій, зізнань, відкритих питань, які ставлять собі всі батьки. Я щаслива представити вам перше інтерв'ю з Мамарікою, яка також недавно народила. Ми поки що на одній хвилі турбот. Так нехай же ця мамська балаканина надихне втомлених і змусить усміхнутися зажурених, - підсумувала Василіса Фролова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?