У Путіна відреагували на санкції Британії проти російських олігархів
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна відреагували на санкції Британії проти російських олігархів

У Путіна відреагували на санкції Британії проти російських олігархів
Джерело:  online.ua

Команда очільника Кремля Володимира Путіна публічно пригрозила, що санкції офіційного Лондону проти олігархів з оточення російського президента розцінюватимуть як "атаку" на бізнес. Влада РФ пообіцяла відповідь на цей крок Великої Британії.

Джерело: "ТАСС"

Кремль прокоментував санкції Британії проти російських олігархів

Незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков почав скаржитися на те, що ситуація – "надзвичайно тривожна". Він також побідкався, що це може підірвати привабливість Великої Британії - насамперед, інвестиційну.

Атака на російський бізнес, звичайно, передбачає заходи у відповідь, і ці заходи сформулюють виключно з урахуванням наших інтересів, – заявив Пєсков.

На переконання прессекретаря Володимира Путіна, "англосакси неабияк накачують напруженість на європейському континенті".

Дмитро Пєсков (фото — kremlin.ru)

Британія пригрозила ввести санкції проти оліграхів з Росії

За словами очільниці МЗС Британії Ліз Трасс, влада країни введе проти російських олігархів у Лондоні нові жорсткі санкції. Вона звернула увагу на те, що це стане ще одним інструментом для стримання офіційної Москви від вторгнення в Україну.

Британська дипломатка стверджує, що навіть ймовірні шкоди для економіки її країни не стануть на заваді.

Олігархам Путіна буде ніде сховатися, як і компаніям, які беруть участь у підтримці Росії, - попередила Ліз Трасс.

Політикиня також підтвердила, що для офіційного Лондону захист України від РФ наразі є пріоритетом.

Нещодавно також стало відомо, що лідер Великої Британії Борис Джонсон має намір посилити свою присутність у новому конфлікті між Україною та РФ — він хоче провести телефонні переговори з очільником Кремля Володимиром Путіним, а також відвідати регіон найближчими днями.

Він підтвердить необхідність відступу Росії і дипломатичної взаємодії, коли буде говорити з президентом Путіним цього тижня, — наголосила речниця Бориса Джонсона.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?