Розвідка США розкрила головний план Байдена стосовно України та РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Розвідка США розкрила головний план Байдена стосовно України та РФ

Розвідка США розкрила головний план Байдена стосовно України та РФ
Джерело:  online.ua

Команда очільника Білого дому Джо Байдена навмисно нагнітає тривогу навколо ймовірного російського вторгнення до України, щоби віднадити президента РФ Володимира Путіна від його намірів — про це дізналися американські журналісти від своїх інсайдерів у розвідці США.

Джерело:  CNN

Байден навмисно нагнітає тривогу довкола України — CNN

Як стверджують журналісти, команда Джо Байдена ухвалили рішення ще наприкінці 2021 року навмисно розганяти паніку довкола ймовірного нападу РФ на Україну, щоб віднадити російську владу від її намірів.

Білий дім, мовляв, хоче показати Кремлю, що про його плани відомо всім, а також посіяти сумнів у них, що в політичному та військовому керівництві РФ є шпигуни, які передають дані розвідці західних країн.

Більша частина високопосадовців у нинішній адміністрації в 2014 році обіймали посади на нижчих щаблях в адміністрації президента США Барака Обами. Вони нібито бачили й усвідомили, як Росія вдалася до гібридних тактик ведення війни, зокрема застосування військових підрозділів без розпізнавальних знаків та дезінформація через соцмережі, щоби анексувати Крим та розв'язати бойові дії на Донбасі, - пише видання.

За словами реадкції видання, неочікувана окупація Криму та початок війни на Донбасі змусили владу США змінити свою стратегію протидії російським тактикам гібридної війни. Саме тому команда Джо Байдена вирішила заздалегідь розсекречувати частину своїх розвідувальних даних про плани Володимира Путіна, щоб змусити Кремль сумніватися у своїх силах та можливостях.

Журналісти також дізналися від інсайдерів у Білому домі, що Путін був здивований деякими звітами, які "зливали" іноземних ЗМІ. Ба більше, наголошується, що Кремль зараз робить все можливе, щоб з’ясувати, чи є шпигуни на вищих шаблях командування.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?