Вєрка Сердючка представила пісню українською мовою "Є пропозиція"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вєрка Сердючка представила пісню українською мовою "Є пропозиція"

Вєрка Сердючка представила пісню українською мовою "Є пропозиція"
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома українська артистка Вєрка Сердючка вперше за 20 років потішила фанатів україномовною піснею, яка отримала назву "Є пропозиція". Новий хіт від Андрія Данилка став також саундтреком до фільму "Велика прогулянка".

Джерело:  Ютуб-канал Вєрки Сердючки

Вєрка Сердючка запалила мережу треком "Є пропозиція"

Після 20-річної перерви Вєрка Сердючка нарешті представила україномовну композицію. Андрій Данилко написав її спеціально до виходу сімейної комедії "Велика прогулянка", прем'єра якої відбудеться 24 лютого.

Прем'єра синглу "Є пропозиція" відбулася у День Валентина, 14 лютого.

Вєрка Сердючка потішила шанувальників яскравим кліпом, у якому можна насолодитися кадрами з фільму. В ролику можна побачити родини Наливайченків та Драгоманових з дітьми на омріяній галявині, жадібного корупціонера Хом'яка зі своїм помічником Геною, а також футболістів Пятова та Коноплянку, які зіграли у футбол ще й на великому екрані.

Є пропозиція прокинутись вранці удвох…". Хіба пропозиція може бути найромантичнішою? У ній є все – і примирення після сварки, і цікаві плани на ніч, а головне – надія на те, що в результаті все буде добре! А що ще потрібно в цей непростий час? – прокоментував свою музичну новинку сам Андрій Данилко.

Як на нову пісню Вєрки Сердючки реагують користувачі мережі:

  • Оце хітяра! Заряд позитиву з самого ранку!! Дякую!;

  • Повага до Пана Андрія!Цінуємо!Головне Наш!Тепер то направду Супер!Дай Боже здоров'я!Слава України у віках;

  • Найкраще, що я чула за останні місяці! Крим - наш, Вєра - наша, все буде Україна;

  • Щиро вдячна за таку драйвову пісню! Супер!;

  • Ну, як Вас з мамою не любити - це просто розкішно;

  • Андрій - справжній талант;

  • Андрій Михайлович, дуже класна пропозиція!Ви , як завжди, на висоті. Обожнюємо вас і вашу працю. Здоров"я, щастя і хороших вам пропозицій!

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?