На Донбасі не вщухають обстріли — поранено українського військового
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі не вщухають обстріли — поранено українського військового

На Донбасі не вщухають обстріли — поранено українського військового
Джерело:  online.ua

За цю добу українські військовослужбовці вже нарахували 29 порушень режиму тиші збоку російських збройних формувань.

Джерело: Facebook-сторінка штабу ООС

Що відбувається на Донбасі 

Станом на 11 годину поточної доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 29 порушень режиму припинення вогню, 27 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, - повідомляють у штабі ООС.

У штабі також повідомили, що російські збройні формування з особливим цинізмом здійснили обстріл населенного пункту Станиця Луганська.

З важкого артилерійського озброєння калібру 122 мм терористи випустили 32 снаряди. Пошкоджено споруду дитячого садочку, де в цей час перебували діти. Також ушкоджень зазнала й комунальна інфраструктура – половина населеного пункту залишилася без електроживлення. За попередніми даними, внаслідок обстрілу троє працівників дитячого садочку отримали контузії. Військовослужбовці Об’єднаних сил оперативно евакуювали дітей та вихователів в укриття, - повідомляють представники штабу ООС.

Окрім цього у наслідок обстрілів було поранено українського військовослужбовця. Військового доправили до лікарні у стані середньої важкості.

Також через обстріли бойовиків поранення дістали двое місцевих жителів.

Під обстріли у Луганській області також потрапила залізнична станція Кіндрашівська-Нова.

Під обстріли потрапила не тільки станція, а й локомотивне депо і дитячий садок. Працівники станції та депо не постраждали. Постраждав, але не виведений з ладу один тепловоз. Пошкоджені будівлі депо, - повідомив голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишин.

Російські озброєні найманці провели обстріл селища Врубівка Попаснянського району Луганської області. Через це був пошкоджений місцевий газогін.

Снаряд також потрапив у будівлю ліцею, в якому знаходились діти.

Сьогодні близько 10:25 стався обстріл зі сторони тимчасово окупованої території по населеному пункту смт. Врубівка, внаслідок чого один зі снарядів влучив у двір Врубівського ліцею Попаснянської міської територіальної громади, - йдеться у повідомленні Попаснянської міськ-військово-цивільної адміністрації на сторінці у Facebook.

Повідомляється, що на момент обстрілу в ліцеї знаходилось 30 учнів та 14 працівників.

Станом на 11:10 8 учнів та 2 співробітники персоналу знаходяться в підвальному приміщенні ліцею, решту дітей забрали батьки.

В результаті обстрілу також постраждав приватний будинок  по вул. Центральна.

Через пошкодження газогону високого тиску без газопостачання залишились 70 квартир в багатоповерхівках та 96 приватних будинків.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?