Командувач ООС попереджає про ймовірний теракт у ОРДЛО
Категорія
Україна
Дата публікації

Командувач ООС попереджає про ймовірний теракт у ОРДЛО

Командувач ООС попереджає про ймовірний теракт у ОРДЛО
Джерело:  online.ua

Командувач Об’єднаних сил Олександр Павлюк офіційно попередив, що у зв’язку з так званою "евакуацією" мешканців ОРДЛО з'явилася висока ійовірність теракту зі смертями серед мирного населення. Про це він дізнався від української розвідки.

Джерело: Фейсбук-сторінка штабу "ООС",  СБУTelegram-канал "Слуги народу"

Командувач ОС застерігає, що бойовики в ОРДЛО можуть влаштувати теракт

На даний момент окупанти здійснюють скупчення беззахисних дітей, жінок, літніх людей під виглядом евакуації. За даними нашої розвідки, є велика імовірність здійснення терористичних актів з метою загибелі мирного населення та обвинувачення в цьому українських військових, - попередив Олександр Павлюк.

Команда українського лідера Володимира Зеленського також заявила, що офіційний Київ навіть не сумнівається в тому, що ключова ціль цієї "евакуації" - штучно створити привід для повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну.

Окрім того, наголошується, що українська сторона не розглядає сценарій звільнення тимчасово окупованих територій військовим шляхом, а це означає, що вона не планувала й не планує жодної наступальної операції на Донбасі.

Керівництво СБУ також звертає увагу на те, що заяви терористів про нібито наступальну операцію ЗСУ – суцільний фейк.

Що наразі відбувається на Донбасі

18 лютого ватажок "ДНР" Денис Пушилін заявив, що мешканців непідконтрольних владі України регіонів Донецької області почнуть вивозити на територію Росії. У вимушеному ухваленні цього "рішення" він звинуватив українську армію, яку бойовик також звинувачує у підготовці до наступу. Мешканців ОРДО перевозять до Ростовської області РФ. Про евакуацію також заявив ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник.

Що важливо розуміти, відеозвернення Пушиліна та Пасічника, в яких вони говорять про евакуацію населення через "загрозу з боку Києва", було записано 16 лютого за два дні до їх публікації. На це вказують метадані.

19 лютого в ОРДЛО оголосили загальну мобілізацію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?