РФ атакувала 5 українських областей
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ атакувала 5 українських областей

РФ атакувала 5 українських областей
Джерело:  online.ua

О п'ятій ранку війська РФ здійснили напад на український кордон у 5 прикордонних областях.

Джерело: Державна прикордонна служба України

РФ оголосила війну Україні 

Атаки на прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску відбуваються з застосуванням артилерії, важкої техніки та стрілецької зброї. Це відбувається в межах Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей. Крім того, атака відбувається з ТОТ АР Крим. Також фіксується робота диверсійно-розвідувальних груп противника, - повідомляють представники Прикордонної служби.

У той же час Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що інформація про російський десант в Одесі є фейком.

Сьогодні, 24 лютого, о 5.00 збройні сили Російської Федерації розпочали інтенсивні обстріли наших підрозділів на сході, а також нанесли ракетно-бомбові удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних Сил України. Водночас, агресор розпочав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону, - повідомили представники військового командування України.

У Збройних Силах кажуть, що зайняли та утримують оборонні позиції, відбивають повітряний напад, ситуація контрольована.

Між тим у соцмережах почали поширювати відео про нібито висадку російського десанту у Харкові.

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко спростував інформацію про висадку російського десанту у Маріуполі.

Голова Міноборони Олексій Резніков звернувся до українців та закликав зберігати спокій. Українські військові дають відсіч російським загарбникам.

Ворог почав інтенсивні обстріли наших підпозділів на сході, а також центрів військового управління і аеродромів в інших регіонах. Українська армія тримає оборону і дає відсіч російським військам. Наші військові роблять усе, аби захистити вас і не дати агресору шансу на прорив. Сьогодні я вчергове звертаюся до вас: зберігайте спокій! За можливості залишайтеся вдома. Ситуація контрольована, але нашій армії зараз як ніколи треба ваша підтримка. Ваш спокій і впевненість у Збройних силах України наразі найкраща допомога! - повідомив Резніков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?