Танкові колони РФ намагаються здійснити наступ в Луганській області
Категорія
Україна
Дата публікації

Танкові колони РФ намагаються здійснити наступ в Луганській області

Танкові колони РФ намагаються здійснити наступ в Луганській області
Джерело:  online.ua

Танкові колони РФ намагаються прорватись в Луганську область. На кордоні тривають запеклі бої з російськими окупантами.

Джерело: Facebook-сторінка Державної прикордонної служби

РФ намагається здійснити наступ в Луганській області 

Повідомляється, що ворог виставляє попереду автомобілі з символікою ОБСЄ.

У Луганській області на рубежі Красна Талівка, Мілове, Городище зайшли колони російських танків. Ворог підступно виставив у колони автомобілі білого кольору з символікою ОБСЄ. В даний час на цьому рубежі йдуть бойові дії. Прикордонники з побратимами з ЗСУ та НГУ тримають оборону, - повідомляють у прикордонній службі.

В районі міста Скадовськ прикордонні загони потрапили під обстріл ворожих вертольотів. Повідомляється про трьох загиблих прикордонників та поранених.

Біля населених пунктів Копані та Іваново Херсонської області військовослужбовці ведуть бій з противником.

У Генштабі ЗСУ повідомили про знищення 6 літака РФ на сході України.

В районі Краматорська знищено 6-й літак РФ. Слідкуйте за оновленнями, - повідомили представники Генштабу.

Повідомляється, що в Умані артилерійський снаряд вибухнув прямо у центрі міста. В результаті обстрілу загинув один місцевий житель, ще принаймні 5 людей зазнали поранень.

Державна прикордонна служба також повідомила, що О 09:40 у четвер 24 лютого зі сторони Білорусі вертоліт без розпізнавальних знаків здійснив обстріл у районі мосту перед пунктом пропуску "Славутич", в Чернігівській області.

Агресор намагається атакувати авіацією та військовою технікою без розпізнавальних знаків. О 09.40 зі сторони РБ вертоліт без розпізнавальних знаків в районі мосту перед пунктом пропуску "Славутич" здійснив обстріл праворуч та ліворуч моста. Попередньо, постраждалих немає, - повідомили у Державній прикордонній службі.

В Кривому Розі повідомили про проведення термінової евакуації жителів після ракетного удару по складам танкової бригади.

Точки збору для евакуації для жителів району, які не мають свого транспорту – АТБ на Миколаївському шосе, будинок офіцерів на Макулані, житловий масив Карачуни – БК "Карачуни", в районі Гданцівки – БК "Гданцівський, - повідомили у пресслужбі міськради.

За бажанням жителі можуть бути тимчасово розміщені в будь-яких міських школах, дитсадках, територіальних центрах та БК інших районів Кривого Рогу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?