Зеленський виступив із заявою після ракетних ударів РФ по цивільних об'єктах
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський виступив із заявою після ракетних ударів РФ по цивільних об'єктах

Зеленський виступив із заявою після ракетних ударів РФ по цивільних об'єктах
Джерело:  online.ua

Вранці 25 лютого президент України Володимир Зеленський звернувся до українців та всього світу. Він розповів про актуальну ситуацію в містах країни у другий день масштабної війни РФ проти України, звернувся до західних партнерів та Москви.

Джерело: Facebook Офісу президента

Другий ранок масштабної війни. О четвертій годині російські сили продовжили завдавати ракетних ударів по території України. Вони стверджують, що цивільні об'єкти їм не мета. Але це чергова їхня брехня. Насправді вони не розрізняють, у яких районах діяти, – розпочав звернення президент.

Зеленський наголосив, що сьогодні під російським ударом перебувають військові та цивільні. Таким чином Росія тисне на суспільство. Глава держави наголосив, що спроби ворога вторгнутися на нашу землю у перший день війни провалилися. 25 лютого авіація РФ продовжує підло діяти над житловими кварталами українських міст, зокрема столиці.

Наші хлопці – всі захисники України – не дали ворогові реалізувати оперативний задум вторгнення першого дня. Українці демонструють справжній героїзм. У більшості напрямів ворога зупинили. Тому атака Росії продовжується з розрахунку, що наші сили втомляться. Але ніхто не втомлюється, – запевнив президент.

У своєму зверненні Зеленський звернувся до партнерів та союзників України. Він наголосив, що сьогодні наша країна, як і вчора, захищає себе наодинці. У той час найпотужніші сили спостерігають за тим, що відбувається здалеку.

Чи переконали Росію вчорашні санкції? Ми чуємо у своєму небі та бачимо на своїй землі, що цього недостатньо. Чужі війська все ще намагаються активізуватись на нашій території, - сказав президент.

Глава держави також звернувся до Росії. Він закликав Москву якнайшвидше зупинити вторгнення в Україну.

Росії все одно доведеться говорити з нами. Говорити про те, як закінчити бойові дії та зупинити це вторгнення. Чим швидше розмова почнеться, тим меншими будуть втрати самої Росії, – попередив український лідер.

Ранковий ракетний обстріл Києва по житлових кварталах Зеленський порівняв із 1941 роком.

Захищаємось! Не зупиняємось! Слава Україні!, - підсумував президент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?