Військових РФ зупинили під Черніговом
Категорія
Україна
Дата публікації

Військових РФ зупинили під Черніговом

Військових РФ зупинили під Черніговом
Джерело:  online.ua

Українські військові зупинили наступ російських окупантів під Черніговом та захопили військову техніку ворога.

Джерело: Facebook-сторінка головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного

Наступ ворога на Чернігів відбито 

Ворожа техніка вимушена була відступити з Чернігова у напрямку Сєднєва та з Городні у Семенівку. Захоплено ворожі трофеї у вигляді техніки та документів з особистими даними росіян, - повідомляє Залужний.

У Генштабі також повідомили, що великі сили ворога вдалось зупинити на рубежі річки Тетерів. Наразі тривають бої в районі Іванкова та Димера.

Сьогодні вночі сили оборони продовжили спротив значним наступальним угрупованням російських окупантів, - повідомляють у Генштабі.

Ворог також завдав повітряних ударів по підрозділам українських військових у Кропивницькому.

Зафіксована висока активність ворожих вертольотів в районах вище Вилкового та Тирасполя.

Десантно-штурмові війська ЗСУ ведуть бойові дії в районах населених пунктів Димер та Іванків, куди просунулась велика кількість броньованої техніки противника, та зупинили переважаючі сили ворога на рубежі річки Тететрів. Міст через річку зруйновано, - повідомляють у Генштабі.

Українські військові також продовжують утримувати аеродром в Гостомелі.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що українські військові ведуть бої з переважаючими силами противника по 4-м напрямкам - Сіверський, Слобожанський, Таврійський і ООС.

Збройні Сили України, Територіальна оборона дають активну відсіч російському агресору. Ми пишаємося нашими бійцями! Цієї ночі активні бої велися і продовжується наступ російських військ у Дергачах та Печенігах. За ніч, за офіційними даними, ушпиталили 7 військових, - повідомив глава Харківської ОДА Олег Синєгубов.

Поблизу Старобільська силами української артилерії була розбита колона ворожої бронетехніки.

У штабі ООС повідомили, що ворог зазнав значних втрат.

В районі Старобільська українська артилерія розбила колону російської техніки, що готувалась до переправи через річку Айдар, - повідомляють у штабі ООС.

За інформацією штабу, ворог перетнув український кордон та здійснив спробу зайти з тилу, щоб розірвати лінію оборони українських військових, але зазнав втрат и вимушений був відступити.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?