Військові РФ проводять масований обстріл Харкова
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ проводять масований обстріл Харкова

Військові РФ проводять масований обстріл Харкова
Джерело:  online.ua

Зранку 2 березня російські окупанти обстріляли будівлю обласного управління поліції в центрі Харкова.

Джерело: ДСНС Харківської області

Харків знову під масованим обстрілом 

Очевидці повідомляють, що вибух у Харкові пролунав усього за 1,5 км від площі Свободи, по якій напередодні окупанти РФ запустили ракету.

Від обстрілу постраждала та почала горіти будівля корпусу університету ім. Каразіна на вулиці Мироносицькій, що знаходиться поруч з відділенням СБУ.

Також горить частина сусідньої будівлі, де розташоване Головне управління Нацполіції.

Представники ДСНС повідомляють, що є загроза перекидання вогню на сусідні житлові будинки.

На місці працюють рятувальники. Кількість постраждалих та руйнувань уточнюється. Інформація оновлюється, - повідомили в ДСНС.

Керівник Харківської ОДА Олег Синєгубов повідомив, що за добу в результаті обстрілів Харкова та області загинуло щонайменше 20 людей, ще 112 - отримали поранення.

За словами керівника області, ворог постійно здійснював атаки на Харків та інші населені пункти і об'єкти в регіоні.

Вночі відбулось бомбардування літаками СУ-25 - позицій Чугуєва, включаючи Башкіровку та аеродром. Атакували ТЕЦ №5 у Харкові, танкове училище на Полтавському шляху та гуртожиток на а Клочківській.

Повідомляється, що одна з диверсійних груп ворога, намагаючись вийти з міста, здійснила напад на військовий госпіталь.

У другій половині доби північно-східні та північні сектори міста були атаковані механізованими підрозділами ворога. Усі атаки відбито, російський ворог зазнав значних втрат, тільки техніки понад 40 одиниць, позиції утримано, - повідомив глава ОДА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?