Окупанти намагаються прорватись до Києва
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти намагаються прорватись до Києва

Окупанти намагаються прорватись до Києва
Джерело:  online.ua

В Генштабі ЗСУ повідомили, що російські окупанти просуваються до околиць Києва для подальшого наступу на українську столицю.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

Війська РФ не полишають спроб влаштувати новий наступ на Київ 

У Генштабі повідомили, що на Волинському напрямку ворог проводить демонстраційні дії вздовж кордону.

З району Полісся російські окупанти проводять наступальні дії у напрямку населених пунктів Козаровичи, Вишгород, Фастів, Обухів.

Розгортання польових таборів ворога зафіксовано в районах Бородянки, Катюжанки та Гавронщини.

На північному напрямку російські загарбники після невдалих спроб взяти під контроль Чернігів, Ніжин, Суми, Лебедине та Охтирку, уникаючі бойових зіткнень, намагаються дістатись північних околиць Києва.

Ворожі сили сконцентровані в районі населених пунктів Баришевка, Нова Басань, Любеч. Частина сил здійснює перегрупування для наступу на Бровари та Київ.

На Слобожанському напрямку ворог веде наступ у районах Золочева, Харкова, Балаклеї, а також намагається і далі наступати у напрямку Лозової.

На території Донецької області ворог веде наступ у напрямку Нового Айдару, Волновахи та Маріуполя.

На півдні війська РФ сконцентрували наступ у напрямку Миколаїв-Вознесенськ. При цьому частина ворожих військ ведуть бойові дії в районах Енергодару, Васильївки, Токмаку, Новопетрівки, намагаючись вийти до околиць Запоріжжя та Маріуполя.

У той же час 4 великі десантні кораблі у супроводі трьох ракетних катерів прямують до узбережжя Одеси.

 У той же час глава Сумської ОДА Дмитро Живицький повідомив, що Суми потрапили під ворожий ракетний обстріл.

Прокинулися сьогодні від потужного ракетного удару по території нашої 27-й артилерійської бригади, військової кафедри СумДУ та кадетського корпусу.Троє поранених, - повідомив Живицький.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?