РФ стрімко наближається до поразки у війні проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ стрімко наближається до поразки у війні проти України

РФ стрімко наближається до поразки у війні проти України
Джерело:  online.ua

У Генштабі ЗСУ повідомили, що українські військові  самовіддано ведуть боротьбу за звільнення українських міст від російських загарбників.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

РФ близька до неминучої поразки у війні проти України 

Частини і підрозділи загарбників деморалізовані, солдати і офіцери окупаційної армії продовжують здаватися в полон, тікають, залишаючи на українській землі озброєння і техніку. Активними бойовими діями завдають шкоди противнику не лише збройні підрозділи українських захисників, а й звичайні неозброєні люди, демонструючи окупанту свою громадянську позицію, завдаючи йому психологічної поразки, - повідомляють в Генштабі.

Через постійний опір українських захисників російські окупаційні війська ведуть обстріли цивільного населення та завдають ракетно-бомбових ударів по об'єктах критичної інфраструктури та житловим будинкам, лікарням, дитячим садкам.

Не залишають спроб створити у власному інформаційному просторі картину визвольного "бліцкригу", продовжують розповсюджувати тотальну брехню через підвладні ЗМІ, вживають заходів щодо приховання втрат в особовому складі та техніці шляхом блокування доступу населення до правдивої та об'єктивної інформації, - повідомляють представники Генштабу.

 Зокрема, за 9 днів війни ППС України знищила щонайменше 39 літаків РФ та не менше 40 вертольотів.

Сьогодні російські окупанти втратили три "граки" - так називають штурмовики Су-25. Два з них на Чернігівщині, і один - під Волновахою! Крім того, у свій останній політ сьогодні вирушили ще три вертольоти російських окупаційних військ, - повідомляють представники Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Так, радник керівника Офісу президента Олексій Арестович наголосив, що успіхи українських військових у протистоянні російським окупаційним військам, це не просто якесь там везіння, а реальний професіоналізм.

На десяту добу українська авіація, якій давали три години, розносить ворога з неба. Наші успіхи - закономірність. Спеціально побудовані та чітко реалізовані причинно-наслідкові зв'язки. Поєднання найвищого рівня збройних сил та народного опору, що перемеле тут російську військову машину, - заявив Арестович.

На думку держсекретаря США Ентоні Блінкена, Україна виграє війну проти РФ.

Вага російської армії, якщо вона до неї вкладе всі сили, набагато перевищує те, що здатна зібрати Україна, але Кремлю не вдасться підпорядкувати незламний український народ своїй волі. Якщо Москва має намір якимось чином спробувати повалити уряд і встановити свій власний маріонетковий режим, 45 мільйонів українців так чи інакше відкинуть це. Гірше за війну, яка обмежується Україною, може бути тільки війна, яка ще більше загостриться і вийде за її межі, - заявив Блінкен.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?