Російські загарбники безжально обстрілюють Бучу
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські загарбники безжально обстрілюють Бучу

Російські загарбники безжально обстрілюють Бучу
Джерело:  online.ua

Ворог тероризує жителів міста Буча на Київщині безперевними обстрілами житлових районів.

Джерело: Facebook-сторінка міськради Бучі

Окупанти тероризують Бучу постійними обстрілами 

Ворог продовжує обстрілювати будинки, автомобілі, убивати мирних жителів і навіть дітей, грабує магазини. Доставити гуманітарні вантажі неможливо: громада у облозі ворога. Щодня майже тисячі повідомлень отримуємо від жителів Бучі і населених пунктів громади про потребу у продуктах харчування, воді, відновленні комунікацій, - повідомляють представники Бучанської міськради.

У міськраді повідомили, що жителі Бучі вже кілька діб сидять без світла, тепла, зв'язку та інтернету.

Жителі також просять допомогти хворим, тим, хто вже кілька діб не може знайти ріднихю

Наразі більшість жителів міста ховаються у підвалах.

Між тим, ворог здійснив ракетну атаку по території аеродрому у Старокостянтинові в Хмельницькій області. У наслідок ракетного обстрілу поранення отримали троє людей.

Сьогодні уночі ударів завдали по місту Старокостянтинів. Точна кількість ракетних ударів буде відома пізніше. Річ у тому, що декілька ракет збито, деякі потрапили до самого аеродрому. Наразі відомо про трьох поранених. Також зараз продовжують розбирати завали, і пізніше ми повідомимо, чи є у нас втрати, - повідомив начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалійю

У той же час окупанти здійснюють танкову атаку на Миколаїв, прямуючі зі сторони населеного пункту Кульбакіно. Наразі захисники міста ведуть бій з російськими загарбниками.

Під ракетні обстріли також потрапили населені пункти Овруч і Коростень на Житомирщині.

Зазначається, що внаслідок ракетного удару по приватному сектору Коростеня одна людина загинула та двоє постраждали.

Зруйновано десять приватних житлових будинків, в одному з них виникла пожежа. Врятовано п'ятеро дітей із підвального приміщення.

В Овручі зафіксували руйнування 15 житлових будинків, п'ять із яких - повністю. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?