Данілов розповів про перестановки та розпач в армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Данілов розповів про перестановки та розпач в армії РФ

Данілов розповів про перестановки та розпач в армії РФ
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов розповів, що в армії РФ зараз панує розпач і Україна має чітке розуміння щодо планів ворога.

Джерело: ефір телемарафону  "Єдині новини"

РФ змінює керівництво армії

Ми на сьогодні маємо чітке розуміння, які плани зараз є у ворога. Вони дещо змінилися з початку війни, яку вони бажали зробити за 2-3 дні і пройти маршем по Хрещатику. Цього ніколи не буде. Більш того, у них зараз інша тактика. У них змінилося керівництво, було знято порядку восьми генералів зі своїх посад, через те, що ті не виконали своїх завдань. Натомість призначені нові. Ми чітко розуміємо, що зараз відбувається в РФ. Більш того, можу сказати, що вони в розпачі, - сказав Данілов.

Також він додав, що у розвідці США прогнозують перемогу України.

Вчора Комітет Конгресу США заслухав свої підрозділи, які займаються розвідкою, і вони всі в прогнозах сказали, що перемога буде за нами. Чи буде це складно? Так, це буде складно, не треба недооцінювати ворога. Ми його, перепрошую, лупимо по всіх напрямках, але він, як сарана - повзе, повзе, повзе... Але я точно знаю, що ми вистоїмо, бо це - наша земля, - сказав секретар РНБО.

Також подібні заяви зробив президент США Джо Байден на своєму брифінгу 8 березня.

Росія може продовжувати ці дії, але вже зрозуміло, що Україна ніколи не буде завойована Путіним. Він може взяти одне місто, але ніколи не зможе взяти цілу країну. Якщо ми не реагуємо на наступ Путіна, наступ на демократію, то тоді ціна для всіх нас буде ще вище завтра, - сказав Байден.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?