СБУ перехопила розмови російського солдата зі скаргами на втрати
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ перехопила розмови російського солдата зі скаргами на втрати

СБУ перехопила розмови російського солдата зі скаргами на втрати
Джерело:  online.ua

У Службі безпеки України повідомили, що перехопили розмови російського військового, який зараз задіяний в нападі на Миколаїв.

Джерело: Фейсбук СБУ

СБУ перехопило розмови ворога

В СБУ повідомили, що захисники Миколаєва тримають оборону міста, а окупанти зазнають значних втрат і рахують, скільки у них 200-их.

Про це свідчить перехоплена СБУ розмова російського військового з товаришем з «великої землі». Його частина зараз дислокується в Миколаївському аеропорту і задіяна в нападі на місто.

На запитання: «У тебя там точно все хорошо?» в окупанта одна відповідь – перелік втрат: «…там ставропольцев потрепало жестко. И разведбат, роз*рило».

А далі поіменно називає знайомих, які вже не повернуться, і резюмує, що «пол 2 батальона роз*рило вообще. И командир полка их погиб», - зазначили в СБУ.

Втрати ворога, попри всі спроби їх приховати, величезні.

А українська перемога – вже ближче! Стоїмо!, - підбадьорюють в СБУ.

В СБУ також нагадали, що відтепер покарання для зловмисників, які вчинили державну зраду чи диверсію в умовах воєнного стану, стало ще суворішим – до 15 років в’язниці або довічне позбавлення волі. Адже набрали чинності зміни до ст.111 та 113 Кримінального кодексу України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?